Η Κατερίνα Λάσπα έκανε τον απολογισμό της για τον χρόνο που πέρασε, ενώ αναφέρθηκε στη ζωή της σήμερα.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αρχικά, ανέφερε: «Η ζωή η ίδια με έχει σκληρύνει».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η ζωή από μόνη της δεν είναι δίκαιη. Η ζωή από μόνη της είναι μαραθώνιος, είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. Όποιος έχει τα άντερα παίζοντας, μπορεί και να διασκεδάσει».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5v1hdeqdg75)
Επιπλέον, ευχήθηκε να έχουν όλοι περισσότερες χαρές, παρά προβλήματα και τέλος αναφέρθηκε στη δημοσιότητα.
«Ελπίζω για όλο τον κόσμο να έχει περισσότερες χαρές από ότι δυσκολίες και προβλήματα», τόνισε.
Τέλος, συμπλήρωσε: «Έχουν περάσει πολλά χρόνια που δεν είμαι πρώτης γραμμής επικαιρότητας πρόσωπο κατά το ήμισυ επιλογή. Τα υπόλοιπα ήταν δυσκολίες, αναχώματα, προσχώματα, ύφαλοι και όλα καλά».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.