Κωνσταντίνος Λάγκος για τους γονείς του: Η ζωή στο σπίτι με καλλιτέχνες ήταν επεισοδιακή
Ήταν ισχυρές προσωπικότητες, πρόσθεσε
Ο Κωνσταντίνος Λάγκος μίλησε για τους γονείς του και την παιδική του ηλικία.
Ο ηθοποιός, που είναι γιος του σκηνοθέτη Βασίλη Λάγγου, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και εξομολογήθηκε ότι η ζωή στο σπίτι με τους γονείς του που είναι καλλιτέχνες ήταν επεισοδιακή όταν ήταν παιδί γιατί ήταν πολύ ισχυρές προσωπικότητες. Ανέφερε επίσης ότι σε ηλικία επτά ετών έπαιξε στην πρώτη του ταινία.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5zgu8v435fl)
Πιο αναλυτικά, είπε: «Η πρώτη ανάμνηση από τους γονείς μου ήταν στην πλατεία Αμερικής, σε ένα ξύλινο πάτωμα, να έρχονται να με νανουρίσουν. Η ζωή στο σπίτι με καλλιτέχνες ήταν επεισοδιακή γιατί ήταν ισχυρές προσωπικότητες. Δεν θυμάμαι πάρα πολλά πράγματα, ήταν μια δυναμική κατάσταση. Είχα μια ιδιαίτερη σχέση με τους γονείς μου, ίσως είμαι παιδί του μπαμπά».
Στη συνέχεια, πρρόσθεσε: «Στον χώρο ξεκίνησα αρκετά νωρίς. Ο πατέρας μου επειδή ασχολείτο πολύ και είχε πολύ καλή σχέση με τον Κούνδουρο, θυμάμαι να πηγαίνω συχνά στο σπίτι του τα πρώτα μου χρόνια και να συζητάνε για τις ταινίες που κάνανε και θα κάνανε. Η πρώτη μου εμπειρία ήταν όταν ήμουν 7 χρονών, μια ταινία μικρού μήκους που είδα τώρα πρόσφατα».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.