Η ποπ σταρ φροντίζει να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στα αγαπημένα της πρόσωπα και συγκεκριμένα, στην οικογένειά της.
Έτσι, βρέθηκε στο Madison Square Garden με τα παιδιά της και τον φημολογούμενο σύντροφό της, Ακίμ Μόρις για να απολαύσουν την τραγουδίστρια επί σκηνής.
Φυσικά, τράβηξε φωτογραφίες από τη βραδιά, τις οποίες και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε μια ανάρτηση, στην οποία ανέβασε όλα τα στιγμιότυπα.
Σε κάποια από αυτά μάλιστα, ποζάρουν στα backstage με την Μπίλι Άιλις. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Είναι ωραίο να βγαίνεις έξω».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη