Για τα παιδικά τους χρόνια, την μητέρα τους και τον πατέρας τους, τον παλαίμαχο μπασκεμπολίστα, Μπάνε Πρέλεβιτς, μίλησαν στην ΕΡΤ οι αδερφές Άννα και Τέα Πρέλεβιτς.
«Μεγαλώσαμε σε σπίτι με πολλή αγάπη και υποστηρικτικούς γονείς και παρότι ο μπαμπάς ταξίδευε πολύ, δεν είχαμε κενό γιατί όλο τον ελεύθερο χρόνο τον παίρναγε μαζί μας. Είχαμε και μια μητέρα που αφιερώθηκε σε εμάς παρότι είχε μπροστά μας μια υποσχόμενη καριέρα καθηγήτριας Πανεπιστημίου» είπε αρχικά η Άννα Πρέλεβιτς.
Η Τέα Πρέλεβιτς θυμήθηκε την περίοδο που ζούσα στην Ιταλία «και ο πατέρας μας έπαιζε σε μια ομάδα με χορηγό εταιρεία με σοκολάτες. Κάθε εβδομάδα μας έστελναν ένα τεράστιο κουτί σοκολάτα. Η μαμά το κλείδωνε το κουτί για να μην τρώει κρυφά ο μπαμπάς 40 σοκολάτες την εβδομάδα και το δικό μας παιχνίδι ήταν να πηγαίνουμε με τον πατέρα μας, τον Μπάνε, να βρίσκει το κλειδί και να κλέβουμε τις σοκολάτες από το ντουλάπι».
Όπως εξομολογήθηκε, τέλος, η Άννα Πρέλεβιτς «η μάμα ήθελε να είμαστε οι καλύτερες φίλες εκτός από αδερφές και το πέτυχε».
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού