Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για την έναρξη των εμφανίσεών της στην Κύπρο μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά.
Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Happy Day».
«Έχω μεγάλη χαρά, πρώτα απ' όλα γιατί έχω να πάω πάρα πολύ καιρό στην Κύπρο και δεύτερον γιατί στην Κύπρο ζει η αδελφή μου, οπότε τα Σάββατά μου θα είναι γεμάτα αγάπη, παρεΐτσα και σίγουρα έχουμε και ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα να παρουσιάσουμε», είπε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4avr1vy0gqx)
Για τον γιο της, σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερό του. Θέλει να κάνει δικά του πράγματα. Θέλει να είναι σε ένα κλαμπ. Εξάλλου, αυτά που κάνει ο Δημήτρης είναι για έναν άλλον χώρο, πιο μοντέρνο, πιο νεανικό, αλλά η μαμά τον θέλει εκεί, να τον έχει κοντά».
Σε ερώτηση για τα μελλοντικά της σχέδια και το αν θα αποσυρθεί ποτέ από τον χώρο της μουσικής, η Καίτη Γαρμπή απάντησε: «Δεν μπορώ να κάνω σχέδια για πολλά χρόνια μετά. Όσο μας θέλει ο κόσμος είμαστε εδώ. Όταν ο κόσμος δεν θα μας θέλει άλλο, θα το καταλάβουμε και θα καθίσουμε σπίτι μας. Δεν θέλω να πεθάνω επάνω στη σκηνή, Θεός φυλάξοι! Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, στο σπίτι».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.