Η ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης μετά απο 6 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το πρώην ζευγάρι όμως κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων φαίνεται να είχε αποκτήσει κοινή περιουσία, συνεπώς δεν αποκλείεται να οδηγηθούν σύντομα στις δικαστικές αίθουσες.
Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» για την κατάσταση που έχει προκύψει. Ο κύριος Παπαϊωαννίδης τόνισε ότι η υπόθεση είναι σοβαρή και πιθανώς να καταλήξει στα δικαστήρια, καθώς δεν υπάρχει προοπτική φιλικού διακανονισμού. Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων, πως όταν υπάρχει κοινή περιουσία, ο χωρισμός γίνεται πιο πολύπλοκος και ότι ο εντολέας του δεν συμφωνεί με τους όρους που προτείνει η ηθοποιός. Επιπλέον, ο Λάμπρος Λάζαρης είναι διαθέτει μέρος του σπιτιού όπου συγκατοικούσαν και μπορεί να ζητήσει την έξωση της Δανάης Παππά.
Δείτε το σχετικό βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d49790qhaell)
Πιο αναλυτικά, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ανέφερε στις δηλώσεις του: «Είναι ένα φαινόμενο σύνηθες το να χωρίζει ένα ζευγάρι αλλά όταν υπάρχουν νομικές διαδικασίες που αφορούν το ίδιο το ζευγάρι, δηλαδή οικονομικές εκκρεμότητες, ακίνητα που πρέπει να μεταβιβαστούν, κινητά και ακίνητα που πρέπει να επιστρέψουν πίσω και επιχειρηματικές δραστηριότητες, εφόσον δεν λύνονται συναινετικά οδηγούνται προφανώς στα δικαστήρια. Η εντολή που έχω λάβει από τον κ. Λάζαρη είναι ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις που έχουν τεθεί τουλάχιστον απο μέρους του είναι μονόδρομος να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Υπήρχαν κοινές δραστηριότητες επιχειρηματικές κυρίως και φυσικά ήταν πολύ καλά το ζευγάρι και δεμένο πραγματικά και για αυτό υπήρχε μια εμπιστοσύνη. Παρόλα αυτά όμως, εφόσον διαλύθηκε αυτή η εμπιστοσύνη και χώρισαν οι δρόμοι, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες αν δεν διευθετηθούν, προφανώς η εντολή είναι να οδηγηθεί σε επίπεδο ποινικών και αστικών δικαστηρίων». Στη συνέχεια τόνισε: «Είναι μονόδρομος να οδηγηθούμε στα δικαστήρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Υπάρχει φυσικά και αυτό το σενάριο της έξωσης, αφού το ακίνητο ανήκει στον εντολέα μου και ήταν σε ένα μέρος της συμφωνίας μεταξύ των μερών. Του ανήκει και δεν υπάρχει οποιαδήποτε πρόθεση να μπορέσουμε να βρούμε μια λύση συνεναιτική. Έχει μεταβιβαστεί στο όνομά του το 1/3. Ήταν σπίτι συγγενικού προσώπου της κυρίας Παππά. Τώρα ανήκει στον κύριο Λάζαρη. Από τη δική μας μεριά προφανώς τηρούνται τα πάντα, το θέμα ειναι να υπάρχει ανταπόκριση και από την άλλη πλευρά. Από τη στιγμή που του ανήκει έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει».
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!