O Γιάννης Δρακόπουλοςμίλησε για τη δημοσιότητα και πώς τη διαχειρίζεται, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει «καβαλήσει» λίγο το καλάμι.
Μιλώντας στην εφημερίδα On Time, ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά: «Νομίζω ότι το "καλάμι" το καβαλάς με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν γίνεται να μην το καβαλήσεις λίγο. Απλά θέλω να πιστεύω ότι δεν το έχω παρακαβαλήσει. Όταν λαμβάνεις αυτή την τόσο μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, όσο κι αν λες "εντάξει, εγώ απλά κάνω τη δουλειά μου", αυτό δεν μπορεί να μην σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως».
Τέλος, τόνισε πως κατά τη γνώμη του για να ακολουθήσει κανείς κάποια συγκεκριμένα επαγγέλματα, πρέπει να έχει λίγο ψώνιο μέσα του.
«Θεωρώ δεδομένο ότι για να γίνει κάποιος ηθοποιός, πολιτικός, ποδοσφαιριστής ή μπασκετμπολίστας πρέπει να έχει μέσα του αυτό το ψώνιο της αναγνωρισιμότητας, αλλιώς δεν το κάνει αυτό το πράγμα. Έχεις μέσα σου κι αυτό το "θέλω να γίνω γνωστός, θέλω να με ξέρει ο κόσμος"», είπε κλείνοντας.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;