Ο Γιάννης Δρακόπουλος μίλησε για τα επαγγελματικά του απωθημένα και έκανε, μεταξύ άλλων, μια αναφορά στην παγκόσμια επιτυχία, Game of Thrones.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο περιοδικό «Λοιπόν» ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρότζεκτ και το πόσο πολύ θα ήθελε να συμμετέχει, έστω και «για δυο λεπτά».
«Πάρα πολλά θα ήθελα να κάνω. Θυμάμαι όταν έβλεπα το Game of Thrones έλεγα πόσο πολύ θα ήθελα να δω το κεφάλι μου να κόβεται. Να παίξω για δυο λεπτά και να δω το κεφάλι μου να κόβεται» είπε.
Τέλος, για το αν θα κυνηγούσε μια καριέρα στο εξωτερικό, ο Γιάννης Δρακόπουλος απάντησε: «Δεν ξέρω, τώρα είναι λίγο δύσκολο. Μετά αν μεγαλώσουν τα κορίτσια μου νομίζω θα είναι δύσκολο για άλλους λόγους. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, το ένα πράγμα φέρνει το άλλο».
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.