Η Σάντρα Μπούλοκ μίλησε στην εκπομπή της Χόντα Κοτμπ και είπε «χρόνια πολλά» στην παρουσιάστρια που πριν από λίγες μέρες έκλεισε τα 60 της χρόνια.
Η ηθοποιός, που έγινε επίσης 60 ετών τον Ιούλιο, μόνο θετικά συναισθήματα είχε να περιγράψει, όσον αφορά τη νέα δεκαετία στην οποία εισήχθη, λέγοντας ότι «είναι υπέροχα».
Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, η Μπούλοκ είπε στην Κοτμπ: «Είχα ετοιμάσει τόσα πολλά λαμπρά και αστεία πράγματα για σένα σε αυτό το μήνυμα που θα έκαναν θραύση, αλλά ξέρεις κορίτσι μου, είμαι πολύ κουρασμένη».
Στη συνέχεια, τόνισε με την ίδια χιουμοριστική διάθεση: «Είμαι κουρασμένη γιατί έπρεπε να ανέβω στο βουνό πριν φτάσεις εσύ, ώστε να μπορέσω να ελέγξω το έδαφος, να δω πώς είναι τα πράγματα και να πάρω μια γεύση και να σε ενημερώσω. Και είναι περίεργο γιατί οι άνθρωποι φαίνεται να θέλουν να φοβόμαστε για το πώς μπορεί να μοιάζει όταν φτάσουμε εκεί. Τελικά είναι πολύ ωραία. Είναι απίστευτο».
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV