Στους ρόλους των δύο φύλων αναφέρθηκε ο Γιώργος Δασκουλίδης, εκφράζοντας τη διαφωνία του με αντιλήψεις που υπερβαίνουν το δίπολο άνδρας–γυναίκα.
Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day», που προβλήθηκε την Τετάρτη 18 Μαρτίου και μεταξύ άλλων μίλησε για την αντίληψή του για τους ρόλους μέσα στην οικογένεια, αλλά και στη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν ότι είναι «άντρας παλαιάς κοπής».
Αρχικά, ο Γιώργος Δασκουλίδης εξέφρασε την άποψή του για τις σύγχρονες αντιλήψεις γύρω από τα φύλα: «Έχουμε μπερδευτεί τον τελευταίο καιρό. Θέλω η γυναίκα να είναι γυναίκαι, και ο άντρας, άντρας. Αυτό το ουδέτερο δεν μου αρέσει».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής διευκρίνισε τι εννοεί με τον όρο «άντρας παλαιάς κοπής», επισημαίνοντας ότι συχνά παρερμηνεύεται: «Ο “όρος παλαιάς κοπής” είναι ένας όρος και χαρακτηρισμός που συχνά παρεξηγείται. Εγώ είμαι άνθρωπος που μου αρέσει αυτό που έχουμε μάθει παραδοσιακά. Υπάρχει ο άντρας με τον ρόλο του στην οικογένεια, και η γυναίκα με τον δικό της. Αυτό μπορεί να το ερμηνεύσει ο καθένας όπως θέλει. Δεν σημαίνει ότι εγώ δουλεύω, πηγαίνω σπίτι και η γυναίκα μου κάνει όλα τα άλλα. Ίσα ίσα. Εγώ και στο σπίτι κάνω δουλειές, και θα μαγειρέψω, και θα πλύνω πιάτα, και θα σφουγγαρίσω. Είναι η συμπεριφορά του άντρα απέναντι στη γυναίκα, και της γυναίκας απέναντι στον άντρα. Ο αμοιβαίος σεβασμός που λέμε και ο αλληλοσεβασμός με τέτοιο τρόπο που να χωρίζονται οι ρόλοι. Δεν μπορεί να είναι και ο άντρας και η γυναίκα με τον ίδιο ρόλο».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.