Η Φενέρ μετά από τον Ερυθρό Αστέρα ηττήθηκε και από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Οι Τούρκοι παραμένουν στην 1η θέση της βαθμολογίας αλλά ο Σάρας Γιασικεβίτσιους είναι προβληματισμένος από την εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό.
Οι δηλώσεις του Σάρας Γιασικεβίτσιους
«Θα μπορούσαμε να κάνουμε τα πάντα καλύτερα σήμερα. Μοιάζει σαν να μην προετοιμάσαμε τίποτα σήμερα στο παιχνίδι, δεχθήκαμε από τρεις παίκτες του Ολυμπιακού πάνω από 70 πόντους. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Προφανώς είναι δικό μου το λάθος για ό,τι έγινε σήμερα».
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.