Μαζί με την τραγουδίστρια βρίσκεται και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Οι δυο τους άλλωστε, συνδέονται με μια στενή φιλία, από όταν συμμετείχαν στο Survivor.
Η Ελευθερία Ελευθερίου μοιράστηκε μάλιστα, μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάρει μπροστά στην πισίνα του ξενοδοχείου, όπου μένει, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι.
Σε μια από τις φωτογραφίες, φαίνεται να τραβάει selfie μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε μόνο: «Ελλάδα🤍».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.