Όλα τελειώνουν όπως ακριβώς ξεκίνησαν, με μια ακόμη άγρια δολοφονία, στο φινάλε της δεύτερης σεζόν του «Maestro», που θα προβληθεί απόψε στις 22:40 στο MEGA.
Στους Παξούς γράφεται ο επίλογος της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όπου κάθε ένας από τους ήρωες του «Maestro» καλείται να αντιμετωπίσει τους φόβους και τα μυστικά του παρελθόντος. Η παραγωγή του MEGA ολοκληρώνει την ιστορία της το ερχόμενο φθινόπωρο με τα τελευταία 4 επεισόδια.
Τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν
«Επαφή Κληρονομιάς»
Όλοι πρέπει να επιστρέψουν στους Παξούς, όπου τα παλιά συναισθήματα αναδύονται και τα μυστικά αυξάνονται. Ο Ορέστης με την Κλέλια έρχονται ξανά κοντά, ενώ και ο Σπύρος προσπαθεί να πλησιάσει τον Αντώνη. Ο Δημοσθένης δεν σκοπεύει να τα παρατήσει και όλοι κινδυνεύουν. Ο Φάνης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.