Η Xριστίνα Μπόμπα μίλησε για την καθημερινότητα με τις κόρες που απέκτησε σχεδόν πριν από τρία χρόνια, με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και τις δυσκολίες που έχει βιώσει ως μητέρα.
Το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Ιουνίου, η Χριστίνα Μπόμπα πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» και ανέφερε αρχικά, ότι τα πρώτα χρόνια που έγινε μητέρα, δεν είχε χρόνο για τον εαυτό της.
«Είμαι πάρα πολύ καλά, τα κορίτσια γίνονται 3 ετών σε λίγο, όποτε περάσαμε τη δυσκολία της αρχής. Έχουν ξεκινήσει κάτι σαν παιδικό, είναι σαν play group που πηγαίνουν μόνες τους, χωρίς εμένα πια, για λίγες ώρες με άλλα παιδάκια. Του χρόνου θα πάνε σε παιδικό σταθμό κανονικά. Τα πρώτα δύο χρόνια μέχρι να πάνε σχολείο, δεν προλάβαινα να κάνω σχεδόν τίποτα για εμένα, τώρα» δήλωσε η instagrammer.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d23wsxfkb9mx)
Στην πορεία, η Χριστίνα Μπόμπα τόνισε πως, αν και δεν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη, βίωσε έντονο στρες.
Όπως επισήμανε: «Οι πρώτοι έξι μήνες είναι πολύ δύσκολοι και συναισθηματικά, υπάρχει και το αίσθημα της ευθύνης, έχει πολλά εσωτερικά μπερδέματα. Το πρωί γέλαγα, το βράδυ έκλαιγα, δεν ήξερα τι μου συμβαίνει. Δεν πέρασα επιλόχειο, αλλά είχα ένα έντονο στρες, είχα μεγαλοποιήσει το κομμάτι του θηλασμού και αισθανόμουν ότι δεν θα τα κατάφερνα. Όταν είσαι απ’ έξω βλέπεις μόνο το ροζ της υπόθεσης, αλλά δεν είναι έτσι».
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco