Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» κι αρχικά, δήλωσε για τον Τριαντάφυλλο: «Δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή, δεν του έχω κάνει κάτι».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι κακό να βγαίνεις και να κάνεις αρνητική κριτική σε έναν άνθρωπο που δεν σε έχει πειράξει. Και η ανάρτησή του αναφέρεται στα περσινά συμβάντα που μας απέβαλαν με την Δαλάκα. Ο Τριαντάφυλλος που κολλάει με το περσινό Survivor; Είναι τραγικό. Και εμπλέκεις κι έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με αυτό το πράγμα».
Όπως είπε αργότερα, η ίδια εκνευρίστηκε ιδιαίτερα με τη συνέντευξη του τραγουδιστή. «Όταν έβλεπα τη συνέντευξη του Τριαντάφυλλου ήθελα να μπω μέσα στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να μιλάω με ανθρώπους που χωρίς λόγο δημιουργούν θέμα», τόνισε.
Τέλος, συμπλήρωσε πως ήταν λογικό ο Χρήστος Δάντης να ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για την ίδια.
«Είναι ένα "καυτό" θέμα, βγαίνει η Ασημίνα από το Survivor. Α, κάτσε να ασχοληθούμε με την Ασημίνα, για να ξαναβγούμε στην επικαιρότητα. Που δεν νομίζω να το έχει ανάγκη. Κάποια στιγμή και ο Χρήστος θα έκανε μπαμ και έκανε μπαμ. Γιατί κράζουνε μόνιμα τον άνθρωπό του. Δεν τα είχα πει έτσι χύμα. Ευχαριστώ την Κύπρο που τα είπα», δήλωσε κλείνοντας.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»