Σιλβέστερ Σταλόνε: Κατηγορείται ότι κορόιδευε τους ηθοποιούς στα γυρίσματα του «Tulsa King» - Τι απαντά ο σκηνοθέτης

Σιλβέστερ Σταλόνε: Κατηγορείται ότι κορόιδευε τους ηθοποιούς στα γυρίσματα του «Tulsa King» - Τι απαντά ο σκηνοθέτης

Ο σκηνοθέτης αρνείται τις κατηγορίες και αναφέρει πως ο ίδιος δεν είχε εγκρίνει τους ηθοποιούς που θα παίξουν στη σειρά 

silvester-stalone
Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Σιλβέστερ Σταλόνε να κορόιδευε τα μέλη της παραγωγής «Tulsa King», κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, με αποτέλεσμα να παραιτηθούν, ο σκηνοθέτης, Κρεγκ Ζισκ έδωσε την απάντησή του.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο κάστινγκ της σειράς, Κατρέτ Λοκ, ο Σιλβέστερ Σταλόνε μαζί με τον σκηνοθέτη της σειράς μιλούσαν άσχημα τόσο στο συνεργείο, όσο και στους ηθοποιούς. Για τον λόγο αυτό, εγκατέλειψε και ο ίδιος την παραγωγή.

Απαντώντας στους ισχυρισμούς αυτούς, ο Κρεγκ Ζισκ είπε στο TMZ ότι η ουσία του προβλήματος είναι ότι η εκπομπή δεν έγινε σωστά. Σύμφωνα με τον ίδιο, ζήτησε από τον υπεύθυνο κάστινγκ «νεαρούς και μοντέρνους ηθοποιούς», αλλά δεν ήρθε κανένας.



Τόνισε επίσης, πως οι ηθοποιοί ήταν ιδιαίτερα ευγενικοί και φρόντισαν να φέρουν εις πέρας την «αποστολή» που τους δόθηκε, όμως ζήτησε από τον Κατρέτ Λοκ την επόμενη φορά που θα συνεργαστούν, να του στείλει πρώτα τις φωτογραφίες των ηθοποιών που θα συμμετέχουν. «Αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύω και όλοι όσοι γνωρίζω, το ξέρουν», αναφέρει.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν, από μια ανάρτηση που ανέβηκε σε μια ομάδα για κάστινγκ στο Facebook με το όνομα «Charleston SC Background Actors/Crew», καθώς τα μέλη της παραγωγής άρχισαν να συζητούν εκεί για την κακή μεταχείριση που είχαν στο πλατό.

«Πολλές ομάδες συζητούν για το τι συνέβη στα γυρίσματα του Tulsa King στην Ατλάντα», είπε ένας διαχειριστής του γκρουπ. Συνέχισε γράφοντας: «Στην αρχή ήλπιζα ότι ήταν απλώς μια κακή φήμη που ξεκίνησε από ένα άτομο που μπορεί να ένιωθε έτσι με κάποιο τρόπο. Αλλά υπήρξαν αμέτρητοι άνθρωποι που ήταν στο πλατό και δήλωσαν τι είδαν, πώς τους φέρθηκαν κ.λπ. Δυστυχώς ο Σιλβέστερ Σταλόνε και το συνεργείο έκαναν τα πράγματα άσχημα για τους καλλιτέχνες στα παρασκήνια και πολλοί είπαν ότι το σετ ήταν εντελώς αντιεπαγγελματικό».

Ένας άλλος ηθοποιός επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς, σημειώνοντας ότι ο Σταλόνε «ήταν πολύ αναστατωμένος με την εμφάνιση των ηθοποιών. Είπε ότι ήταν αποκρουστικοί και γέροι και χοντροί».


Ειδήσεις σήμερα:

Η περιγραφή Σόιμπλε στο βιβλίο του για το «επεισόδιο Βαρουφάκη» και το παρασκήνιο της επιμονής του για Grexit

12 γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Χώρισαν η Αντωνά και ο Σοϊλέδης - Η Μαρία έφυγε από το σπίτι, αποκάλυψε ο Φραγκολιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης