Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, αλλά και το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε γάμο, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».
Αρχικά, ανέφερε για τη συμπεριφορά του όταν ήταν πιο νέος: «Πάντα ήμουν στα "κάγκελα", πάντα ενεργός, κοινωνικός πάρα πολύ στο σχολείο. Πάντα ήμουν κοινωνικός ζωηρός με το γυναικείο φύλο, αλλά πάντα διακριτικά και ντροπαλά».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czwl87vy6kq9)
Όσον αφορά στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Η Αλεξάνδρα πήγαινε σχολείο όταν γνωριστήκαμε. Ήταν στην Τρίτη Λυκείου, και πήγαινε σε ένα σχολείο που ήταν δίπλα από τη σχολή που σπούδαζα τότε. Υπήρχε ένα πολύ ωραίο κλίμα, ένα “γειά τι κάνεις, σήμερα έφερε καφέδες, σου έφερα κι εσένα”. Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια έχουμε και οι δυο τις βλέψεις να κάνουμε το επόμενο βήμα, όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε».
Επίσης, πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι θα είναι εξαιρετική μητέρα, επειδή μεγάλωσε σε μια επίσης απίστευτα όμορφη οικογένεια που τους εκτιμώ και τους αγαπάω πάρα πολύ, και βλέπω πως μπορεί να είναι το μέλλον με την Αλεξάνδρα ως μητέρα».
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.