Ντάνι Μάστερσον: Ο καταδικασμένος για βιασμό ηθοποιός μεταφέρθηκε σε φυλακή υψίστης ασφαλείας

Ντάνι Μάστερσον: Ο καταδικασμένος για βιασμό ηθοποιός μεταφέρθηκε σε φυλακή υψίστης ασφαλείας

Στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα είχε εκτίσει την ποινή του ο Τσαρλς Μάνσον 

danny_masterson_123
Ο Ντάνι Μάστερσον μεταφέρθηκε στη φυλακή υψίστης ασφαλείας στην οποία κάποτε εξέτιε την ποινή του ο Τσαρλς Μάνσον.

Ο ηθοποιός του «That '70s Show», ο οποίος καταδικάστηκε πέρυσι για δύο βιασμούς που διέπραξε το 2003, μεταφέρθηκε από την κρατική φυλακή North Kern στο Delano της Καλιφόρνιας στην κρατική φυλακή Corcoran στην κεντρική κοιλάδα San Joaquin της πολιτείας, σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές.

Η κρατική φυλακή Corcoran State Prison ιδρύθηκε το 1988 και είναι γνωστή για την κράτηση μερικών από τους πιο διαβόητους εγκληματίες της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένου του καταδικασμένου δολοφόνου και ηγέτη αίρεσης Τσαρλς Μάνσον από το 1989 μέχρι τον θάνατό του το 2017, σύμφωνα με το Τμήμα Σωφρονισμού και Αποκατάστασης της Καλιφόρνιας.
Κλείσιμο
Φιλοξενούσε επίσης τον Σιρχάν Σιρχάν, τον δολοφόνο του γερουσιαστή Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, μέχρι που μεταφέρθηκε το 2013 στο σωφρονιστικό ίδρυμα Richard J. Donovan στην περιοχή South Bay της κομητείας του Σαν Ντιέγκο.

Ο 47χρονος Μάστερσον κρατούνταν αρχικά στην Κεντρική Φυλακή Ανδρών της κομητείας του Λος Άντζελες, αλλά στις 31 Δεκεμβρίου 2023 ξεκίνησε η διαδικασία ταξινόμησης και υποδοχής του στη φυλακή Northern Kern State Prison.

Η μετακίνηση αυτή έγινε μία εβδομάδα αφότου η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Charlaine Olmedo, αρνήθηκε την αποφυλάκισή του με εγγύηση, με το σκεπτικό ότι τώρα που «δεν έχει γυναίκα για να γυρίσει στο σπίτι του», «έχει κάθε κίνητρο να διαφύγει και ελάχιστους λόγους να επιστρέψει στην πολιτειακή φυλακή για να εκτίσει το υπόλοιπο της μακράς ποινής του σε περίπτωση που η έφεσή του αποτύχει».

Η εν διαστάσει σύζυγός του, Μπίζου Φίλιπς, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λιγότερο από δύο εβδομάδες αφότου καταδικάστηκε σε 30 χρόνια έως ισόβια κάθειρξη τον Σεπτέμβριο του 2023.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στο σφυρί καταμαράν, yachts και πλοία της γραμμής - O «χάρτης» με τους πλειστηριασμούς

Οι αγρότες «πολιορκούν» με χίλια τρακτέρ τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες - Δείτε live εικόνα

Σωτήρης Λαμάι - Ο παίκτης του Survivor που τσακώθηκε με τους περισσότερους αλλά έφυγε με χειροκροτήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης