Ντάνι Μάστερσον: Γνώριζε πως η σύζυγός του θα κατέθετε αίτηση διαζυγίου μετά την καταδίκη του

Ντάνι Μάστερσον: Γνώριζε πως η σύζυγός του θα κατέθετε αίτηση διαζυγίου μετά την καταδίκη του

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση για τους βιασμούς τριών γυναικών

ntani-masterson
Ο Ντάνι Μάστερσον δεν φάνηκε να εκπλήσσεται από την απόφαση της συζύγου του να καταθέσει αίτηση διαζυγίου και να λήξει τον γάμο τους.

Ο ηθοποιός, που καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση για τρεις βιασμούς γυναικών, γνώριζε σύμφωνα με το ΤΜΖ, πως η αγαπημένη του κι εκείνος θα τραβούσαν ξεχωριστούς δρόμους.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως μοναδικό μέλημα του ζευγαριού είναι η 9χρονη κόρη του, Φιάννα. Ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον της συζύγου του, Μπιζού Φίλιπς αναφέρουν στην DailyMail πως αυτό είναι κι ένα μάθημα που πρέπει να μάθει η γυναίκα στην κόρη τους.

Κλείσιμο


«Πρόσφατα, οι φίλοι κι η οικογένειά της της είπαν να σκεφτεί το διαζύγιο, γιατί έτσι δείχνει πραγματικά στην κόρη της ότι οι άνθρωποι οφείλουν να λογοδοτήσουν για όσα κάνουν, ακόμα κι αν αυτό επηρεάζει κάποιον που αγαπούν», αναφέρει πηγή.

«Η Μπιζού το έκανε επίσης, για να διαφυλάξει τα περιουσιακά της στοιχεία και να προστατεύσει το μέλλον της. Δεν θέλει να χάσει χρήματα, γη και στέγη, σε μια μελλοντική πολιτική αγωγή εις βάρος του Ντάνι», προσθέτει.

Σύμφωνα με την Page Six, η οποία εξασφάλισε ορισμένα έγγραφα από το δικαστήριο της Καλιφόρνια, η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα, μετά από όσα συνέβησαν με τον σύζυγό της.

Ως αιτία χωρισμού επικαλέστηκε ασυμβίβαστες διαφορές, ενώ δήλωσε πως δεν είναι πρόθυμη να προσφέρει οποιαδήποτε οικονομική υποστήριξη στον Μάστερσον.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για σχεδόν 12 χρόνια κι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, που είναι τώρα 9 χρονών. Φαίνεται πως οι κατηγορίες εις βάρος του, καθώς και η καταδίκη του ηθοποιού έφερε τη ρήξη με τη σύζυγό του.



Ο ηθοποιός καταδικάστηκε αφού τρεις γυναίκες κατέθεσαν ότι τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στο σπίτι του στο Χόλιγουντ από το 2001-03, κατά τη διάρκεια της ακμής της τηλεοπτικής του φήμης.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Νέο έκτακτο δελτίο για την τριήμερη κακοκαιρία που έρχεται - Συναγερμός για τη Θεσσαλία

Φρίκη για 22χρονη και 2,5 ετών παιδί στον Βόλο: Ο Αλβανός σύζυγος τους κρατούσε φυλακισμένους για 2 χρόνια

Στον τελικό της Γουαδαλαχάρα η Σάκκαρη, νίκησε 2-0 τη Γκαρσία και... βλέπει κούπα κόντρα στη Ντολχάιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης