Ντάνι Μάστερσον: Η σύζυγός του υπέβαλε αίτηση διαζυγίου αφού καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 30 ετών

Ντάνι Μάστερσον: Η σύζυγός του υπέβαλε αίτηση διαζυγίου αφού καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 30 ετών

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε σε φυλάκιση, για δύο βιασμούς γυναικών - Η σύζυγός του επικαλέστηκε ως αιτία χωρισμού «ασυμβίβαστες διαφορές»

ntani-masterson
Αφού ο ηθοποιός Ντάνι Μάστερσον καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 30 ετών ως ισόβια για τον βιασμό δύο γυναικών, η γυναίκα του, Μπιζού Φίλιπς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Ο Μάστερσον πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά «That '70s Show», η οποία προβαλλόταν την εποχή των εγκλημάτων του στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Σύμφωνα με την Page Six, η οποία εξασφάλισε ορισμένα έγγραφα από το δικαστήριο της Καλιφόρνια, η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα, μετά από όσα συνέβησαν με τον σύζυγό της.

Κλείσιμο
Ως αιτία χωρισμού επικαλέστηκε ασυμβίβαστες διαφορές, ενώ δήλωσε πως δεν είναι πρόθυμη να προσφέρει οποιαδήποτε οικονομική υποστήριξη στον Μάστερσον.

«Η πλήρης φύση και έκταση των χωριστών περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων της Φίλιπς είναι απροσδιόριστη προς το παρόν», αναφέρεται στα έγγραφα του δικαστηρίου.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για σχεδόν 12 χρόνια κι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, που είναι τώρα 9 χρονών.

Φαίνεται πως οι κατηγορίες εις βάρος του, καθώς και η καταδίκη του ηθοποιού έφερε τη ρήξη με τη σύζυγό του. Καθώς ο δικαστής διάβαζε την ποινή του στην τελευταία δίκη - τη μέγιστη επιτρεπόμενη ποινή - η σύζυγός του, Μπιζού Φίλιπς, εθεάθη στο δικαστήριο να σπαράζει σε κλάματα.

Ο Μάστερσον κρίθηκε ένοχος τον Μάιο σε επαναληπτική δίκη, αφού οι πρώτοι ένορκοι δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε ετυμηγορία το 2022. Μετά την καταδίκη του, ο Μάστερσον θεωρήθηκε ότι διέτρεχε κίνδυνο φυγής και τέθηκε υπό κράτηση.


Ο ηθοποιός καταδικάστηκε αφού τρεις γυναίκες κατέθεσαν ότι τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στο σπίτι του στο Χόλιγουντ από το 2001-03, κατά τη διάρκεια της ακμής της τηλεοπτικής του φήμης.

Οι ένορκοι άκουσαν μαρτυρία ότι τους είχε δώσει ναρκωτικά πριν τους επιτεθεί. Κρίθηκε ένοχος για βιασμό σε βάρος των δύο από τις τρεις κατήγορές του. Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν από την τρίτη κατήγορο κηρύχθηκαν κακοδικία και οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι δεν σκοπεύουν να επανεξετάσουν την υπόθεση.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Τρομακτικό βίντεο λίγο πριν το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: ΙΧ περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα «ξυστά» από μια μάνα με το παιδί της

Οι νέες «μεταγραφές» Κασσελάκη - Συμμαχίες και… λάσπες στον ΣΥΡΙΖΑ

Απεργία αύριο για το εργασιακό νομοσχέδιο - Ποιοι «κατεβάζουν ρολά», στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης