Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που έζησε στο Μιλάνο, αλλά και για τη σχέση που έχει με την κόρη του.
Σε δηλώσεις που έκανε για την εκπομπή «Γεια σου», ο ηθοποιός είπε: «Στο Μιλάνο έμεινα δύο μήνες όταν ήμουν 18 χρονών. Δεν μας πλήρωνε η εταιρεία, δεν υπήρχε η visa τότε και ήμουν παράνομος. Κοιμόμουν στο δρόμο, στο Duomo. Πήγαινα κάθε τρίτη μέρα σε έναν φίλο μου και έκανα μπάνιο, κάπου κλέβαμε λίγο φαγητό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cykblu29h5y1)
Όσο για την κόρη του, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης ανέφερε ότι από μικρή τα έλεγε όλα και σε εκείνον και στη μητέρα της. Τόνισε δε, ότι του είχε μιλήσει και για την πρώτη φορά που είχε σεξουαλική επαφή.
Πιο αναλυτικά, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης είπε: «Με τα αγόρια της κόρης μου, Μελίτας, είμαστε φιλαράκια. Τηλεφωνιόμαστε και παίζουμε μαζί Playstation. Από μικρή η Μελίτα τα έλεγε όλα, έτσι της είχαμε μάθει, δεν με φοβήθηκε ποτέ. Και την πρώτη φορά που έκανε έρωτα μου είπε. Της είχα κιόλας ότι δεν θέλω να πας σε αυτοκίνητο, θέλω να είναι ωραία η εμπειρία σου. Το είχαμε φτιάξει αυτό. Τι να της πω; Πήγαινε στον δρόμο να το κάνεις; Αφού κάποια στιγμή θα το κάνεις, οπότε κάν' το σπίτι σου να είσαι άνετη και θα είσαι μια χαρά».
Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης με την κόρη του, το 2013
Φωτογραφία: NDPPHOTO Ειδήσεις σήμερα: Κυριακή με ανοικτά καταστήματα - Τα τέσσερα μέτρα για φοροδιαφυγή κα αισχοκέρδεια
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.