Άντριου Σκοτ: Διέκοψε τον μονόλογο του Άμλετ όταν θεατής άνοιξε το λάπτοπ του για να στείλει email
Μια έρευνα που διεξήχθη τον περασμένο χρόνο διαπίστωσε ότι το 90% των εργαζομένων στο θέατρο έχουν βιώσει ή έχουν γίνει μάρτυρες απαράδεκτης συμπεριφοράς από το κοινό
Ο βραβευμένος ηθοποιός Άντριου Σκοτ αποκάλυψε ότι σταμάτησε το διάσημο μονόλογο του Άμλετ στο θέατρο Almeida του Λονδίνου, όταν ένας θεατής χρησιμοποίησε φορητό υπολογιστή για να στείλει email.
Μιλώντας στο podcast «Happy Sad Confused» του Τζος Χόροβιτς παραδέχτηκε ότι δεν υπήρχε «καμία περίπτωση» να συνεχίσει το μονόλογο κατά την θεατρική παράσταση του Άμλετ το 2017 για την οποία κέρδισε μια υποψηφιότητα για τα βραβεία Ολίβιε.
«Όταν έπαιζα τον Άμλετ, ένας τύπος έβγαλε το λάπτοπ του -όχι το τηλέφωνό του, το λάπτοπ του- ενώ ήμουν στη μέση του μονολόγου», είπε ο ηθοποιός.
«Έκανα παύση και οι υπεύθυνοι [από την ομάδα της σκηνής] μου έλεγαν "Συνεχίστε" και εγώ έλεγα "Δεν υπάρχει περίπτωση". Σταμάτησα για πολλή ώρα», πρόσθεσε.
Μια γυναίκα που καθόταν δίπλα στον θεατή τον ειδοποίησε και τελικά εκείνος σταμάτησε αυτό που έκανε. «Δεν είχε απολύτως καμία αμφιβολία», πρόσθεσε ο Σκοτ ο οποίος βρισκόταν στο podcast για να προωθήσει την νέα ταινία του «All of Us Strangers» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τους Πολ Μεσκάλ και Κλερ Φόι, αναφέρει ο Guardian.
Η εν λόγω εμπειρία του ηθοποιού είναι μία από τις πολλές αναφορές για κακή συμπεριφορά του βρετανικού θεατρικού κοινού τα τελευταία χρόνια.
Μια έρευνα που διεξήχθη τον περασμένο χρόνο από την BECTU (Ένωση Ραδιοτηλεόρασης, Ψυχαγωγίας, Κινηματογράφου και Θεάτρου) διαπίστωσε ότι το 90% των εργαζομένων στο θέατρο έχουν βιώσει ή έχουν γίνει μάρτυρες απαράδεκτης συμπεριφοράς από το κοινό συμπεριλαμβανομένων επιθέσεων, βανδαλισμού και ρατσιστικών εκφράσεων.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.