Ο Πάνος Μουζουράκηςέδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε στον πατέρα Αντώνιο, τη σύζυγό του, αλλά και τον ρόλο του ως πατέρας.
Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, δήλωσε για τον πατέρα Αντώνιο: «Ακόμα περιμένουμε τη δικαιοσύνη να αποφανθεί και την αλήθεια να λάμψει. Αν αθωωθεί, θα το πούνε; Έχοντας μια μικρή επαφή με την Κιβωτό, πολλές φορές άκουσα ότι δεν συνέφερε ή δεν ήταν μέσα στο σχέδιο να ακουστεί κι η άλλη πλευρά».
Στη συνέχεια, αποκάλυψε τη φράση που του είπε κατά την τελευταία τους συνομιλία. «Φαίνεται ότι τον έχει πληγώσει αυτή η κατάσταση πάρα πολύ. Υπάρχει όμως, ακόμα μέσα του η σπίθα. Κλείσαμε το τηλέφωνο με τη φράση "Πάνο, θα την ξαναχτίσουμε την Κιβωτό με τις πέτρες που μας πετάξανε"», αναφέρει.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxtxw6620wxd)
Όσο για τον έρωτά του με την Μαριλού Κοζάρη, δήλωσε: «Αυτή την περίοδο, οι ώρες που βλέπω την κόρη μου είναι λίγες, αλλά ουσιαστικές. Ξέρω όμως, ότι είναι σε καλά χέρια. Πριν γνωρίσω τη Μαριλού, μου είχαν πει ότι όταν βρω τον άνθρωπο με τον οποίο θα θέλω να κάνω παιδί, θα πρέπει να αναλογιστώ αν αυτός ο άνθρωπος είναι ο κατάλληλος να το μεγαλώσει σε περίπτωση που πάθαινα κάτι ή η σχέση πάθαινε κάτι».
Πρόσθεσε επίσης: «Είμαι αναπληρωματικός σε αυτή τη σχέση. Όντας μέσα στον τοκετό, ο σεβασμός μου προς τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει μονάδα μέτρησης στον έρωτα και την αγάπη. Τη Μαριλού την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα σε αυτό το συναίσθημα. Τραγουδούσα στην κόρη μου από τότε που ήταν στην κοιλιά της Μαριλού. Νομίζω ότι η μουσική είναι ένα υπέροχο πράγμα».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.