Πέτρος Ίμβριος: Οι πρώην σχέσεις μου δεν ενοχλήθηκαν ποτέ που μιλάω με όμορφα λόγια για τη Ναταλία Γερμανού

Πέτρος Ίμβριος: Οι πρώην σχέσεις μου δεν ενοχλήθηκαν ποτέ που μιλάω με όμορφα λόγια για τη Ναταλία Γερμανού

«Με αυτά ασχολούνται οι κομπλεξικοί» πρόσθεσε ο τραγουδιστής

petros-imvrios__1_
Ο Πέτρος Ίμβριος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε με πρώην συντρόφους του, αλλά και την τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Fay's Time» κι αρχικά, ανέφερε: «Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχω κληθεί να αντιμετωπίσω στην καριέρα μου ήταν ο θάνατος του πατέρα μου. Μετά από τέσσερις μέρες έπρεπε να πάω να τραγουδήσω. Η απώλεια δεν ξεπερνιέται, απλά συμβιβάζεσαι με κάποια πράγματα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxnzp21bg69d)

Όσο για τον ρόλο του ως πατέρας, ανέφερε: «Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα με τις κόρες μου που είναι στην εφηβεία. Νομίζω ότι όταν τα παιδιά μεγαλώνουν σε ένα υγιές περιβάλλον, αντιδρούν και με υγεία. Προσπαθήσαμε, δώσαμε πάρα πολλή αγάπη. Αυτό που μου έδωσε κι εμένα ο πατέρας κι η μητέρα μου. Η σχέση που έχουν οι κόρες μου με την σύζυγό μου είναι καταπληκτικές, τον αδελφό τους τον υπεραγαπούν και οι δύο. Δεν έχω διαχωρίσει ποτέ τα σπίτια μου. Και τα τρία είναι παιδιά μου».

Κλείνοντας, μίλησε για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν. «Και με τη Ναταλία Γερμανού έχω πολύ καλή σχέση και βέβαια, με τη μητέρα των κοριτσιών μου μεγαλώνουμε από κοινού τα παιδιά. Δεν με ενοχλεί που με ταυτίζουν με τη Ναταλία, δεν είναι εγκληματίας για να με ενοχλεί. Την αγαπώ και τη σέβομαι. Ούτε η σύζυγός μου, ούτε πρώην σχέσεις μου ενοχλήθηκαν ποτέ που μιλάω με όμορφα λόγια για τη Ναταλία Γερμανού. Με αυτά ασχολούνται οι κομπλεξικοί», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Σύζυγος πρώην Σταρ Ελλάς ο αρχηγός της συμμορίας που έκλεψε δεκάδες εκατομμύρια από το Δημόσιο μέσω ΦΠΑ

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο στα Σπάτα - Νεκροί ένας 18χρονος και μία 52χρονη

Ψάχνουν τον μυστηριώδη TikToker που καταγράφει κρυφά Βρετανίδες με «καυτό» ντύσιμο στις βραδινές τους εξόδους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης