Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη στιγμή που ανακοίνωσε στον πατέρα του την επιθυμία του να ασχοληθεί με τη μουσική.
«Όταν ανακοίνωσα στον πατέρα μου ότι θα γίνω τραγουδιστής, μου είπε "θα λένε στο νησί ότι ο γιος του Ίμβριου είναι μουσικάντης;". Τρελάθηκε. Ήθελε να γίνω διευθυντής στην τράπεζα. Πλήττω μόνο που το ακούω. Όταν μετά έγινα τραγουδιστής, μου ζητούσε πακέτο τα αυτόγραφα. Τον ρώτησα "στο τζάκι τα πετάς;" και μου έλεγε "τα ζητάει ο κόσμος"», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw4ivqdwjte1)
Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού. «Είχαν γράψει αρκετά σε σχέση με τη Ναταλία Γερμανού, ότι θα προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ την επωνυμία της, επειδή δεν ήμουν επώνυμος ακόμα τότε. Μετά κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι», σημείωσε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Έχω υπάρξει σε σχέση με διάσημη κυρία, που δεν το μάθατε ποτέ».
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.