Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη στιγμή που ανακοίνωσε στον πατέρα του την επιθυμία του να ασχοληθεί με τη μουσική.
«Όταν ανακοίνωσα στον πατέρα μου ότι θα γίνω τραγουδιστής, μου είπε "θα λένε στο νησί ότι ο γιος του Ίμβριου είναι μουσικάντης;". Τρελάθηκε. Ήθελε να γίνω διευθυντής στην τράπεζα. Πλήττω μόνο που το ακούω. Όταν μετά έγινα τραγουδιστής, μου ζητούσε πακέτο τα αυτόγραφα. Τον ρώτησα "στο τζάκι τα πετάς;" και μου έλεγε "τα ζητάει ο κόσμος"», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw4ivqdwjte1)
Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού. «Είχαν γράψει αρκετά σε σχέση με τη Ναταλία Γερμανού, ότι θα προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ την επωνυμία της, επειδή δεν ήμουν επώνυμος ακόμα τότε. Μετά κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι», σημείωσε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Έχω υπάρξει σε σχέση με διάσημη κυρία, που δεν το μάθατε ποτέ».
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.