Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, αποκάλυψε τι θα συμβεί με τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Σέρρες», όπου πρωταγωνιστούσε ο αδικοχαμένος ηθοποιός.
«Θα γίνει ο δεύτερος κύκλος της σειράς "Σέρρες", απλά θα γίνει λίγο αργότερα. Απ' όσο γνωρίζω, δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Πάνου Νάτση, αλλά δεν έχω μιλήσει τελευταία για να ξέρω αν υπάρχει κάτι νεότερο», είπε αρχικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxh72wwyipwh)
Στη συνέχεια, εξέφρασε τα συναισθήματα που ένιωσε, όταν είδε τη σειρά.
«Μου ήταν αρκετά δύσκολο την πρώτη φορά να δω τη σειρά. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Μετά από 1-1,5 χρόνο που το είδα, το είδα σαν να βλέπω μια σειρά. Έφυγε από το θέμα του Πάνου και το είδα σαν απλός θεατής. Ήταν δύσκολο στην αρχή, δηλαδή με τον Πάνο», εξήγησε.
Τέλος, είπε: «Τον έχω δει στον ύπνο μου και τον έχω δει και πάρα πολύ χαρούμενο. Το τελευταίο βράδυ ήμασταν μαζί. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ανοίξει την πόρτα και θα πει "πλάκα σας έκανα, εδώ είμαι"».
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.