Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: Είχαμε αδελφική σχέση, ήξερε να συμπεριφερθεί σε μια γυναίκα

Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: Είχαμε αδελφική σχέση, ήξερε να συμπεριφερθεί σε μια γυναίκα

«Όταν είδα το τελευταίο επεισόδιο από τις «Σέρρες» συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναδώ κάτι καινούριο από τον Πάνο» ανέφερε η ηθοποιός

Marilou_Katsafadou
H Μαριλού Κατσαφάδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης. Η ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, τον ρόλο της ως μητέρα και για τις απώλειες αγαπημένων της προσώπων, που την έχουν στιγματίσει.

Η ηθοποιός συγκίνησε επίσης με τα λόγια της, μιλώντας για τον θάνατο του Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί τόσο στο θέατρο, στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, όσο και στην τηλεοπτική σειρά «Σέρρες».

«Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάτι παραπάνω από συναδελφική σχέση. Ήταν αδελφική σχέση. Ο αδερφός που δεν είχα. Ο Πάνος είχε τέσσερις αδερφές και ήξερε να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα, όποια και να ήταν αυτή η γυναίκα για εκείνον. Δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για τον Πάνο, δεν έχω μιλήσει ποτέ για τον Πάνο. Δεν το κατάλαβα ότι έφυγε, είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω. Είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου, δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λέξεις» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο 
Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: Είχαμε αδελφική σχέση, ήξερε να συμπεριφερθεί σε μια γυναίκα


Κλείσιμο
«Ήταν ωραίος τύπος. Δεν υπήρχε ένα βράδυ που δεν θα περνούσες ωραία μαζί του. Όταν είδα το τελευταίο επεισόδιο από τις «Σέρρες» συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναδώ κάτι καινούριο από τον Πάνο. Μέχρι το τελευταίο επεισόδιο ήταν κάτι που δεν είχα ξαναδεί… Μετά στην επανάληψη» συμπλήρωσε η Μαριλού Κατσαφάδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τι σημαίνει η υποχώρηση των Ρώσων από τη Χερσώνα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη: Κόντρα άνευ προηγουμένου στο Twitter

Η «πιο όμορφη αστυνομικός στον κόσμο» υπηρετεί στην πιο επικίνδυνη πόλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης