Ένα υπονοούμενο για τη Ρούλα Κορομηλά άφησε ο Δημήτρης Παπανώτας το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου.
Με αφορμή μια συζήτηση στο «Happy Day» για την παρουσιάστρια, εκείνος είπε:«Όταν ήταν η Ρούλα στο Mega και ήταν από πίσω πέντε εκδότες και δεν την πείραζε κανένας… Εμείς δεν είχαμε από πίσω πέντε εκδότες να μας προστατεύουν. Είναι η λιγότερο “χτυπημένη” από όλους η Ρούλα Κορομηλά. Αλλά μας αρέσει να λέμε “αχ έχω χτυπηθεί πολύ”».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx3et50fq8b5)
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε με τη σειράς της: «Θα συμφωνήσω με αυτό που λέει για τα νούμερα, γιατί όταν κάποιος είναι δυνατός και κάνει νούμερα, πρέπει να είναι πολύ περισσότερο προσεκτικός στις δηλώσεις του, στη συμπεριφορά του απέναντι στους άλλους που ενδεχομένως δεν κάνουν. Ακόμη και αν θες να θριαμβολογήσεις, να χαρείς πρέπει να είσαι πιο φειδωλός. Θέλει μια σεμνότητα και να μην το κάνεις εις βάρος των άλλων».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.