Σε συνέντευξή της στη Νταϊάν Σόγιερ το 2004, η Τζένιφερ Άνιστον είχε μιλήσει για τον ηθοποιό και είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν ξέραμε. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για να το αντιμετωπίσουμε. Κανείς μας προηγουμένως δεν είχε καμία παρόμοια εμπειρία. Και η ιδέα ακόμη να τον χάσουμε... Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Αλλά είναι εντάξει».
Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο φίλος της και στη σκέψη ότι μπορεί να μην τα καταφέρει, η Τζένιφερ Άνιστον ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα.
Τον περασμένο χρόνο, ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε πως ξόδεψε 9 εκατομμύρια δολάρια όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώντας να απεξαρτηθεί από τις ουσίες και το αλκοόλ, παρακολούθησε 6.000 συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών και πήγε σε κέντρο απεξάρτησης 15 φορές.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας