Μάθιου Πέρι: Ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του για την Τζένιφερ Άνιστον, το «ευχαριστώ» και η αμήχανη στιγμή - «Ξέρουμε ότι πίνεις»

Μάθιου Πέρι: Ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του για την Τζένιφερ Άνιστον, το «ευχαριστώ» και η αμήχανη στιγμή - «Ξέρουμε ότι πίνεις»

Ο αείμνηστος «Τσάντλερ» είχε αναφέρει πως ένιωθε μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη συμπρωταγωνίστριά του και για τον τρόπο που του στάθηκε στον αγώνα του να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τις ουσίες

mathiou-peri__4_
Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο τζακούζι του.

Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως οι αρχές που μετέβησαν στο σημείο διαπίστωσαν πως μάλλον ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή και πνίγηκε.

Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός από τον ρόλο του «Τσάντλερ Μπινγκ» στη σειρά «Τα Φιλαράκια». Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σειράς, ο Μάθιου Πέρι ήταν ερωτευμένος με τη συμπρωταγωνίστριά του, Τζένιφερ Άνιστον, όπως είχε αποκαλύψει κι ο ίδιος.

Όπως είχε κάνει γνωστό και στην αυτοβιογραφία του, ήταν ερωτευμένος μαζί της, πριν καν συνεργαστούν στη σειρά.

«Με είχε γοητεύσει. Άλλωστε πώς θα μπορούσε να είχε γίνει; Μου άρεσε. Είχα την αίσθηση μάλιστα, πως κι εκείνη ένιωθε το ίδιο, ίσως να γινόταν κάτι», έγραφε.

«Μια μέρα, κατάφερα να πάρω δύο δουλειές ταυτόχρονα. Το ένα ήταν το Haywire, μια εκπομπή σαν το America’s Funniest Home Videos και το άλλο μια κωμωδία. Οπότε, κάλεσα την Άνιστον και της είπα ότι ήταν το πρώτο άτομο που θα ήθελα να το μοιραστώ. Κοιτώντας πίσω ήταν ξεκάθαρο ότι την έκανα να σκεφτεί ότι μου άρεσε πολύ και με λάθος τρόπο», ανέφερε στη συνέχεια.

Μάλιστα, δεν δίστασε να τη ζητήσει σε ραντεβού, με εκείνη να αρνείται. «Μου είπε ότι ήθελε να είμαστε φίλοι κι εγώ της είπα ότι δεν μπορούμε να είμαστε», έγραφε στο βιβλίο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing».

περι
Τελικά, τρία χρόνια αργότερα συνεργάστηκαν στα «Φιλαράκια». Όμως, η συνεργασία τους δεν ήταν εύκολη, καθώς ο ηθοποιός δεν την είχε ξεπεράσει ακόμα. «Στις αρχές των γυρισμάτων κατάλαβα ότι ήμουν ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Ένιωθα περίεργα να τη χαιρετήσω, σκεφτόμουν πόση ώρα να την κοιτάζω. Είναι οκ τα 3 δευτερόλεπτα;», ανέφερε.

Κλείσιμο
Ωστόσο, δεν ήταν μόνο έρωτας αυτό που ένιωθε για την ηθοποιό, αλλά και ευγνωμοσύνη, καθώς στάθηκε στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ και τις ουσίες.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει ο ίδιος, έχει αναφέρει ότι ο κατήφορός του είχε ήδη ξεκινήσει από την ηλικία των 24 ετών, που σημαίνει ότι όσο υποδυόταν τον χιουμορίστα και ατακαδόρο χαρακτήρα των «Friends» είχε ήδη αρχίσει να βιώνει τη δική του κόλαση.  

«Την ώρα που έπρεπε να είμαι ο αγαπημένος ήρωας της πόλης, εγώ βρισκόμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που δεν συναντούσα κανέναν άλλο παρά εμπόρους ναρκωτικών και ήμουν εντελώς μόνος» εξήγησε ανάμεσα σε όσα δήλωσε.

‘Matthew Perry: The Diane Sawyer Interview' - Watch Friday, Oct. 28th at 8/7c on ABC
Θυμήθηκε ακόμη, ότι η Άνιστον τον πλησίασε μια μέρα στα γυρίσματα του sitcom, για να του πει ότι τόσο εκείνη όσο και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνεις».

«Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή» εξομολογήθηκε ο Πέρι και στη συνέχεια θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στη συμπρωταγωνίστριά του. Αυτό γιατί εκείνη ήταν που «άπλωσε το χέρι της περισσότερο από τον καθένα» για να τον βοηθήσει. «Της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό» κατέληξε στη σύντομη αναφορά στη Τζένιφερ Άνιστον.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς αποκεφάλισε τη Σάνι Λουκ – «Αυτά τα βάρβαρα σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι» λέει ο πρόεδρος

Υπουργείο Οικονομικών: Έρχεται «μπόνους» για όσους καταγγέλλουν φοροδιαφυγή από την εφαρμογή «Appodixi»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Έχουν κόψει τη Γάζα στα δύο - Περικυκλωμένη από τανκς και μπουλντόζες η πόλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης