Καίτη Γκρέι: Πλήρης δικαστικός συμπαραστάτης ο εγγονός της Κωνσταντίνος Ηλιάδης

Καίτη Γκρέι: Πλήρης δικαστικός συμπαραστάτης ο εγγονός της Κωνσταντίνος Ηλιάδης

Αφαιρέθηκε η δικαστική συμπαράσταση από τον πρωτότοκο γιο της τραγουδίστριας και ανατέθηκε στον αδελφό της Αγγελικής Ηλιάδη – Τι λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας

iliadis_gkrei
Τον εγγονό της Καίτη Γκρέι Κωνσταντίνο Ηλιάδη όρισε ως πλήρη δικαστικό συμπαραστάτη της το αρμόδιο δικαστήριο, που με προσωρινή διαταγή αφαίρεσε την ιδιότητα από τον πρωτότοκο γιο της Φίλιππο Ηλιάδη.

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης είναι ο αδερφός της Αγγελικής Ηλιάδη. Πλέον η γνωστή τραγουδίστρια αναμένεται ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στο σπίτι που μεγάλωσε και διαμένει εδώ και χρόνια.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Αγγελικής Ηλιάδη, Όθωνας Παπαδόπουλος μίλησε στο protothema.gr και δήλωσε τα εξής:

«Δικαιωθήκαμε πανηγυρικά καθώς το δικαστήριο όρισε πλήρη δικαστικό συμπαραστάτη της Καίτης Γκρέι, τον εγγονό της Κωνσταντίνο Ηλιάδη. Ο Κωνσταντίνος είναι ο αδερφός της Αγγελικής και γιος της νύφης της Έφης και του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη. Αφαιρέθηκε η δικαστική συμπαράσταση από τον πρωτότοκο γιο της Καίτης Γκρέι, Φίλιππο Ηλιάδη και η κ. Γκρέι θα μπορεί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στο σπίτι που μεγάλωσε και ζει για πολλά χρόνια. Άλλωστε αυτή είναι και η επιθυμία της. Αυτή είναι η προσωρινή διαταγή της απόφασης και πιστεύουμε ότι και η οριστική θα είναι ακριβώς ίδια με την προσωρινή». 


Η δικαστική διαμάχη

Η υπόθεση της  επιμέλειας της Καίτης Γκρέι εκδικάστηκε στην Ευελπίδων. Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια, όπως είχε δηλώσει η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει μια σειρά άλλων προβλημάτων υγείας. Η Αγγελική Ηλιάδη δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο δικαστήριο, αφού βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «I'm a celebrity get me out of here» και γι' αυτο εκπροσωπήθηκε από τη μητέρα και τον αδελφό της.
Κλείσιμο
200802081023260_2941_KETI_GREI_ILIADI_722008

Ποιοι διεκδικούν την επιμέλειά της

Τη δικστική συμπαράσταση διεκδικούσαν από τη μία πλευρά ο πρωτότοκος γιος της Φίλιππος Ηλιάδης και, από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη που ζητούσε τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Ρεπορτάζ του «Happy Day» ανέφερε ότι οι σχέσεις των δύο οικογενειών είναι τεταμένες και ότι από την πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη δεν θέλουν να βγει από το σπίτι της η Καίτη Γκρέυ, ενώ υπήρχε φόβος μην πάρει την επικαρπία ο πρωτότοκος γιος, αλλά και την πιθανότητα να επωφεληθεί οικονομικά από αυτό. 

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwggdu8do22x)

Η Καίτη Γκρέυ θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της, παρά τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει, στο σπίτι όπου μεγάλωσε και ζει για πολλά χρόνια. 

Πριν μερικούς μήνες, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για την υπόθεση, όπου και δήλωσε: «Είναι ένα θέμα που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Είμαι πεπεισμένη και σίγουρη 100% πως θα σεβαστούν τις επιθυμίες της και τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuh2qeyf9tx5)

«Εννοείται πως κι εγώ κι η μητέρα μου, όπως και όλη η οικογένειά μας, είμαστε δίπλα της για να κάνουμε αυτό που θέλει εκείνη» 
συμπλήρωσε.

«Είναι σε προχωρημένη άνοια» είχε πει η Αγγελική Ηλιάδη

Ακόμη πιο πριν, η τραγουδιστρια είχε πει στο «Πάμε Δανάη», ότι η γιαγιά της βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια. «Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Είναι σε προχωρημένη άνοια» είχε δηλώσει.




Ειδήσεις σήμερα:

Αίνιγμα οι θάνατοι δύο παιδιών οικογένειας στην Κάτω Αχαΐα– Πέθαναν σε διάστημα ενός χρόνου

Σάλος με 85χρονη όμηρο που έδωσε το χέρι στους απαγωγείς της Χαμάς όταν την απελευθέρωναν


«Αλέξη πάρε θέση» - Ποιοι καλούν τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να φρενάρει τη διάσπαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης