Καίτη Γκρέυ: «Μάχη» για την επιμέλεια της τραγουδίστριας στο δικαστήριο - Τι ζητάνε οι δύο μεριές

Καίτη Γκρέυ: «Μάχη» για την επιμέλεια της τραγουδίστριας στο δικαστήριο - Τι ζητάνε οι δύο μεριές

Απούσα η Αγγελική Ηλιάδη λόγω του ριάλιτι στο οποίο συμμετέχει

kaiti_gkrei__diki
Στην Ευελπίδων εκδικάζεται σήμερα, η υπόθεση της επιμέλειας της Καίτης Γκρέυ, όπου αναμένεται να δοθεί και η οριστική απάντηση από το δικαστήριο, για το ποιο πρόσωπο θα είναι ο δικαστικός συμπαραστάτης της.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια, όπως είχε δηλώσει η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει, μια σειρά άλλων προβλημάτων υγείας. Υπενθυμίζεται, ότι η Αγγελική Ηλιάδη δεν μπορεί να παραβρεθεί στο δικαστήριο, αφού βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «I'm a celebrity get me out of here» και γι' αυτο θα την εκπροσωπήσουν, η μητέρα και ο αδερφός της. 
200802081023260_2941_KETI_GREI_ILIADI_722008

Ποιοι διεκδικούν την επιμέλειά της
Από τη μια, ο πρωτότοκος γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του και, από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητά να πάρει εκείνη τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Ρεπορτάζ του «Happy Day» αναφέρει ότι οι σχέσεις των δύο οικογενειών είναι τεταμένες και ότι από την πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη, δεν θέλουν να βγει από το σπίτι της η Καίτη Γκρέυ. Φοβούνται μην πάρει την επικαρπία, ο πρωτότοκος γιος, αλλά και την πιθανότητα να επωφεληθεί οικονομικά από αυτό. 

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwggdu8do22x)
Κλείσιμο

Η Καίτη Γκρέυ θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της, παρά τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει, στο σπίτι όπου μεγάλωσε και ζει για πολλά χρόνια. 

Πριν μερικούς μήνες, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» για την υπόθεση, όπου και δήλωσε: «Είναι ένα θέμα που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Είμαι πεπεισμένη και σίγουρη 100% πως θα σεβαστούν τις επιθυμίες της και τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuh2qeyf9tx5)

«Εννοείται πως κι εγώ κι η μητέρα μου, όπως και όλη η οικογένειά μας, είμαστε δίπλα της για να κάνουμε αυτό που θέλει εκείνη», συμπλήρωσε.

«Είναι σε προχωρημένη άνοια» είχε πει η Αγγελική Ηλιάδη
Ακόμη πιο πριν, η τραγουδιστρια είχε πει στο «Πάμε Δανάη», ότι η γιαγιά της βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια. «Έχω να δω αρκετό καιρό τη γιαγιά μου. Είναι σε μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει, δεν θυμάται, δεν αναγνωρίζει. Κάποια στιγμή της είπαν για τον θάνατο του πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Είναι σε προχωρημένη άνοια» είχε δηλώσει.


Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpigdalzpch)

Η Αγγελική Ηλιάδη συνέχισε μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της: «Φεύγοντας για τη Φάρμα άφησα τον μπαμπά μου και ήταν μια χαρά και δυστυχώς μετά από λίγες μέρες επιδεινώθηκε η κατάστασή του. Μου το έκρυψαν για να μην αναστατωθώ. Ο μπαμπάς μου ζήτησε από τη μαμά μου να μην μου πει τίποτα για την κατάστασή του γιατί ήξερε πόσο ήθελα να πάω στη Φάρμα. Όταν μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και μου είπε ότι ο μπαμπάς διασωληνώθηκε, για μένα μπήκε τελεία. Ήξερα πάρα πολύ καλά ποια θα ήταν η κατάληξη».



Ειδήσεις σήμερα:

Ματούλα: Μια ζωή στα άκρα και η dolce vita που είχε πικρό τέλος

Ο Κασσελάκης είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες, λέει ο Φίλης

Ξανά στα δικαστήρια η εγκυμονούσα Γιούλικα Σκαφιδά με τις δικηγόρους της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης