Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος αφηγήθηκε ένα περιστατικό με έναν ομοφυλόφιλο φίλο του σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.
Ο επιχειρηματίας αρχικά ανέφερε: «Μεγάλωσα μέσα στην πιάτσα, στο Μεταξουργείο. Παρακολούθησα όλη αυτή τη σταδιοδρομία που έγινε με τους ομοφυλόφιλους, με τις αδελφούλες, με το αδελφάτο, αυτό το κίνημα, το οποίο εμένα, και στο μαγαζί μου μέσα είχα και φίλους είχα και στο σπίτι μου έμπαιναν».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwbfb0oyb8pd)
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα σου πω περιστατικό με έναν φίλο μου, μεγάλο ζεν πρεμιέ στην Ελλάδα. Το ήξερα ότι είναι ομοφυλόφιλος. Και μια ημέρα με έπιασε και με φίλησε στο στόμα ξαφνικά. Μέχρι να προλάβω, του έχωσα μια κλωτσιά του κε**τά εκεί στις σκάλες. Ξεφτιλίστηκα, μπήκα μέσα και πλενόμουν με νερό».
Σε άλλο σημείο, αναφορικά με το σπίτι που κινδυνεύει να χάσει από κατάσχεση ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δήλωσε: «Μετά το μνημόνιο το επάγγελμά μου είχε τεράστια κάμψη. Δεν είχα κάνει σωστή διαχείριση των οικονομικών μου. Μου έχει μείνει μια ελπίδα, το δικαστικό σώμα. Έχω κάνει κάποια δικαστήρια και αναμένω τα αποτελέσματα. Ό,τι και να γίνει θα το δεχτώ. Θα βρω έναν άνθρωπο να το πάρει και να πάρει το κράτος στα λεφτά, γιατί δεν χρωστάω σε ιδιώτες, χρωστάω στο κράτος. Δεν θέλω να λένε ότι ο Αργύρης δεν πλήρωσε».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.