Βασίλης Καρράς: Οι τελευταίες εμφανίσεις του και η μάχη για την υγεία του - Γιατί μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες

Βασίλης Καρράς: Οι τελευταίες εμφανίσεις του και η μάχη για την υγεία του - Γιατί μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες

Ο αγαπητός τραγουδιστής πάλευε εδώ και καιρό με σοβαρό πρόβλημα υγείας

karras-arthrou-2
Ο Βασίλης Καρράς έπειτα από τη μάχη που έδινε με σοβαρό πρόβλημα υγείας έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 70 ετών.

Γεννημένος στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας, ζούσε από 16 ετών στη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε και την πρώτη του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο.

Κλείσιμο
Από την επισκευή αυτοκινήτων, που ήταν τη δεύτερη του μεγάλη αγάπη μετά το τραγούδι, έφτασε να γίνει ένα λαϊκό είδωλο, από τα μεγαλύτερα των τελευταίων δεκαετιών. Το μαρτυρούν οι δεκάδες χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, τα 180.000 κομμάτια που πούλησε ο δίσκος με τίτλο «Μ' έχεις Κάνει Αλήτη», αλλά και ένα ρεκόρ Γκίνες που δεν έχει κανένας άλλος Ευρωπαίος. Μάζεψε 17.000 κόσμο στο στάδιο Arena στη Σόφια της Βουλγαρίας, ενώ ακόμα 5.000 θεατές έμειναν απέξω χωρίς εισιτήριο.

Το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη για την υγεία του.

Τον περασμένο Μάιο εμφανίστηκε δημόσια ξανά μετά από καιρό, έπειτα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε - «Καιρός ήταν να με ξαναδείτε». Ο λαϊκός τραγουδιστής απείχε για πολύ καιρό από τις δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο, είχε δώσει το «παρών» τον Μάιο για τα εγκαίνια μίας γκαλερί στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας του και στην απώλεια 42 κιλών. «Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω» είχε πει.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csieol9b537t)

«Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μία συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια και θέλει πάρα πολλή δουλειά και πολλή στήριξη από τους τοπικούς φορείς. Θα είναι μία συναυλία προς το τέλος μου, ένα όμορφο κλείσιμο στην καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι» είχε προσθέσει.

1712_VASILIS_KARAS_1272022
vasilis_karras_maketa


Το τραγούδι με το οποίο είχε επιστρέψει στη δισκογραφία έπειτα από την εμφάνισή του:

Βασίλης Καρράς - Για Πάρτη Της (Official Music Video)


Αλλά επισκέφτηκε και το κέντρο όπου τραγουδούσε ο Νίκος Κουρκούλης, ενώ φωτογραφήθηκε και με την Κέλλυ Κελεκίδου.

karras_koyrkoylis_kelekidoy__5_
karras_koyrkoylis_kelekidoy__6_
karras_koyrkoylis_kelekidoy__1_
Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο αδελφός του δήλωνε ότι ο ερμηνευτής προσπαθεί αισιόδοξα να γίνει καλύτερα. Ο Δαμιανός Κεσογλίδης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά λέγοντας: «Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι κάναμε, κάθε μέρα εκεί είμαι. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα στα κτήματά του».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvtkt2qzcwrl)
1709_VASILIS_KARAS_1272022


Το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου  ο λαϊκός καλλιτέχνης «βγήκε» στον τηλεοπτικό αέρα και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Fame Story». Αφού τον προλόγισε ο Νίκος Κοκλώνης, ο Βασίλης Καρράς είπε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας:

«Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο για τη φιλοξενία αλλά, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό και όλο το συνάφι μου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι αγάπη είναι αυτή; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, όπως κι εσύ… Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

Fame Story 2023: Ο Βασίλης Καρράς σε ζωντανή σύνδεση


Φωτογραφίες: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Διθύραμβος Bild για Ελλάδα: Το γαλανόλευκο θαύμα - Μητσοτάκης: «Είμαστε η θετική ιστορία στην ευρωζώνη»

Επιμένει η πλευρά της πρώτης κτηνιάτρου που εξέτασε το χάσκι της Αράχωβας: Μόνο άνθρωπος μπορεί να προκαλέσει αυτό που συνέβη στον Όλιβερ

Τον Ιανουάριο ο νόμος για τα μη κρατικά πανεπιστήμια - Πτυχίο με πλήρη επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης