Έμινεμ: Απαγόρευσε στον Βιβέκ Ραμασουάμι να ερμηνεύσει ξανά τα κομμάτια του στην προεκλογική του εκστρατεία

Έμινεμ: Απαγόρευσε στον Βιβέκ Ραμασουάμι να ερμηνεύσει ξανά τα κομμάτια του στην προεκλογική του εκστρατεία

O ράπερ εκνευρίστηκε που το κομμάτι «Lose Yourself» χρησιμοποιήθηκε για πολιτικούς σκοπούς

eminem__1_
Ο Έμινεμ απαγόρευσε στον Βιβέκ Ραμασουάμι να ερμηνεύσει ξανά τα κομμάτια του, λίγο καιρό αφού ο δεύτερος το έκανε στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής εκδήλωσης στην Πολιτειακή Έκθεση της Αϊόβα, ο Ραμασουάμι κλήθηκε από τον Ρεπουμπλικανό κυβερνήτη της Αϊόβα, Κιμ Ρέινολντς να αποκαλύψει το αγαπημένο του τραγούδι.

Τότε, ο 37χρονος επιχειρηματίας και πρώην διευθυντικό στέλεχος εταιρείας βιοτεχνολογίας απάντησε πως ερίναι το «Lose Yourself» του Έμινεμ.

Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα, δεν δίστασε να ερμηνεύσει ορισμένους στίχους απο το κομμάτι, ενώ συνέκρινε τον εαυτό του με τον ράπερ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στους New York Times νωρίτερα αυτόν το μήνα, λέγοντας ότι η μουσική του τον εμπνέει.

«Δεν μεγάλωσα στις συνθήκες που μεγάλωσε, αλλά η ιδέα του να είσαι αουτσάιντερ και οι άνθρωποι να έχουν χαμηλές προσδοκίες από σένα με αγγίζει, αυτό το κομμάτι μου μιλάει», είχε πει.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο ράπερ δεν εκτίμησε τον θαυμασμό που τρέφει για εκείνον, αλλά αντιθέτως νευρίασε με το γεγονός ότι το τραγούδι του χρησιμοποιήθηκε σε μια προεκλογική καμπάνια.

Σύμφωνα λοιπόν, με τη Marca, ο Έμινεμ έστειλε νομική επιστολή στον υποψήφιο για την προεδρία, με την οποία του απαγορεύει να ερμηνεύσει ξανά τα κομμάτια του.

«Η BMI θα θεωρήσει οποιαδήποτε απόδοση του έργου του Eminem από την εκστρατεία Vivek 2024, από αυτήν την ημερομηνία και στο εξής, ως ουσιαστική παραβίαση της Συμφωνίας για την οποία η BMI επιφυλάσσεται όλων των δικαιωμάτων και διορθωτικών μέτρων σε σχέση με αυτήν», αναφέρεται στην επιστολή.

Κλείσιμο
Ο ράπερ φέρεται να ήταν αυτός που ζήτησε από την BMI να ανακαλέσει την άδεια για χρήση των τραγουδιών του στο πλαίσιο της καμπάνιας του Ραμασουάμι. Ένας εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε ότι θα σταματήσει να ερμηνεύει το αγαπημένο του τραγούδι για να αποφύγει νομικά προβλήματα.


Ειδήσεις σήμερα:

Τελειώνει ο χρόνος για τις φορολογικές δηλώσεις και έρχεται η... διπλή δόση


Ο Κασσελάκης ανακοινώνει υποψηφιότητα – Εκκίνηση από τα Χανιά με απόντα τον Πολάκη


Χάος στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια: Μπορεί να χρειαστούν... ημέρες για την ομαλοποίηση της κατάστασης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης