Σασμός Spoiler: Η Βασιλική, μετά το τροχαίο, επιβιώνει

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική, μετά το τροχαίο, επιβιώνει

Όσα αποκάλυψε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για την επόμενη σεζόν - Δείτε το βίντεο 

sasmos__1_
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον ρόλο της «Βασιλικής» στον «Σασμό».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον κόσμο που της συστήνεται στον δρόμο και την φωνάζει «Βασιλική».

«Κι εγώ το "Βασιλική" το έχω κάνει πια δεύτερο δέρμα μυο. Δεν ξέρω πώς θα μου φύγει. Μου μιλάει ο κόσμος και μου απευθύνεται με αυτό το όνομα και εγώ του απαντάω κανονικά πια. Πραγματικά, έχω αγαπήσει αυτόν τον ρόλο και τη δουλειά κι έχει αποδώσει η προσπάθεια που κάνω εκεί πέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δεύτερη σεζόν και πώς της φάνηκε. «Όταν έρχεται μια δεύτερη σεζόν, έχεις πάντα τον φόβο μήπως τα πράγματα λιμνάζουν, μήπως δεν προχωρήσει κάτι ή επαναληφθεί κάτι που έκανες, αλλά όταν είσαι ενεργός και συνέχεια, προσπαθείς να δημιουργείς, ψάχνεις να βρεις κάτι ζωντανό και τα πράγματα λειτουργούν. Πράγματι, στο κοινό υπήρξε η απήχηση που περίμεναν όλοι τη δεύτερη χρονιά. Παρά κάποια σημεία που μπορεί το σενάριο να φαινόταν να βαλτώνει, τελικά όλα πήγαιναν μπροστά», εξήγησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cug8cjsxojhd)
Κλείσιμο

Αναφορικά με την τρίτη σεζόν που θα έρθει, δήλωσε: «Σίγουρα επιβιώνω στην 3η σεζόν, αλλιώς θα παίξω ως φάντασμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ενημέρωση ακόμα για τα σενάρια. Μια πολύ γενική ιδέα μόνο. Έχει γίνει μεγάλη δουλειά στη σεναριακή ομάδα, συναντήσεις επί συναντήσεων, έχει φτιαχτεί ένα δυνατό στόρι, αλλά σε εμάς δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα».

Τέλος, η ίδια εξήγησε πως θα ήθελε να ξεκαθαριστούν τα πράγματα στην τελευταία σεζόν. «Θα ήθελα μια εξέλιξη που θα δυναμιτίσει τα πράγματα. Θα ήθελα να οξυνθούν οι εντάσεις και η αντιπαλότητα για να βγουν οι αντιπαραθέσεις και τα προβλήματα κι οι συγκρούσεις στην επιφάνεια, ώστε να έχει νόημα το να έρθει κάποια στιγμή μια λύση. Θα ήθελα να τελειώσουν όλα με τη λύση των πραγμάτων, για να ανακουφιστούν όλοι. Μην ξεχνάμε ότι είναι μυθοπλασία, όχι παραμύθι», τόνισε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Το μήνυμα Μητσοτάκη με την επιλογή Χαρδαλιά - Διεργασίες για να μην βγει «στο αντάρτικο» ο Πατούλης

Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων - Ξανά στο τραπέζι η υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά

Από τροχαίο προκλήθηκε η φωτιά στη Χίο που απειλεί δύο χωριά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης