Ο ηθοποιός, που και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σασμός», βρέθηκε στην Επίδαυρο προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Βατράχια» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία της Έφης Μπίρμπα.
Ο Δημήτρης Λάλος και η σύζυγός του παρακολούθησαν την παράσταση από τις πρώτες θέσεις τους θεάτρου.
Στο τέλος της παράστασης δεν αμέλησαν να κάνουν μια επίσκεψη στα παρασκήνια για να συγχαρούν τους πρωταγωνιστές και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.