Doja Cat: Ξεκίνησε πόλεμο με τους φαν της

Doja Cat: Ξεκίνησε πόλεμο με τους φαν της

Αφορμή στάθηκε το όνομα που έχουν υιοθετήσει οι θαυμαστές της, κάτι που προκάλεσε τη διάσημη ράπερ να διαφωνήσει έντονα και να τσακωθεί μαζί τους στα κοινωνικά δίκτυα

doja_cat
Η Doja Cat έχει ξεκινήσει πόλεμο με τους θαυμαστές της εδώ και κάποιους μήνες. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα της έντασης αποτελεί το παρατσούκλι που έχουν βγάλει οι φαν της ράπερ, «Kittenz», το οποίο επέκρινε ιδιαίτερα.

Η Doja Cat έχει δημιουργήσει ρήξη με τους φαν της, αν και υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι όλα αυτά είναι μια προσεκτικά ενορχηστρωμένη συνωμοσία για να κερδίσει δημοσιότητα για το επόμενο single της.
Η τραγουδίστρια και ράπερ πάντως φαίνεται να βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τους θαυμαστές της εδώ και μήνες, κάτι που μάλιστα οδήγησε στο να χάσει 200.000 ακόλουθους στον λογαριασμό της στο Instagram.

Κλείσιμο
Αρχικά, προκάλεσε την οργή τους όταν είπε ότι τα δύο προηγούμενα άλμπουμ της, τα οποία προσέλκυσαν πολλούς φαν κοντά της, ήταν μόνο για να «βγάλει λεφτά».

Τώρα, στράφηκε και πάλι εναντίον των ίδιων των θαυμαστών της για το όνομα του που έχουν υιοθετήσει, παρά το γεγονός ότι η ίδια βοήθησε στην ανάπτυξή του.

Όπως πολλοί αστέρες, οι φαν της Doja Cat έχουν ένα παρατσούκλι για τους εαυτούς τους, το λεγόμενο «Kittenz», το οποίο το χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια, και πρωτοεμφανίστηκε αφού η ίδια η ράπερ έκανε μια δημοσκόπηση που έχει πλέον σβηστεί, σύμφωνα με το «E! News», ρωτώντας τους πώς ήθελαν να τους αποκαλούν.

Τώρα, όμως, η Doja Cat φάνηκε να έχει πολύ διαφορετικά συναισθήματα για το όνομα, καταφεύγοντας στον λογαριασμό της στο «Threads» για να κατακεραυνώσει τους θαυμαστές της που αυτοπροσδιορίζονται με αυτόν τον τρόπο.
«Αν αποκαλείτε τον εαυτό σας "Kitten" ή γ******* "Kittenz", αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να είστε στο τηλέφωνό σας και να βρείτε μια δουλειά και να βοηθήσετε τους γονείς σας με το σπίτι», έγραψε.

Όταν οι θαυμαστές της της υπενθύμισαν ότι η ίδια ξεκίνησε τη δημοσκόπηση που οδήγησε στο παρατσούκλι, η ράπερ είπε ότι το έκανε «όταν ήμουν αλκοολική έφηβη» και πρόσθεσε: «Οι θαυμαστές μου δεν αυτοαποκαλούνται σ****».

Στη συνέχεια, συνέχισε να εκτοξεύει τα βέλη της προς έναν από τους θαυμαστές της. Όταν ένα site θαυμαστών ρώτησε σε τι να αλλάξει το όνομα, η Doja απάντησε: «Απλά διαγράψτε ολόκληρο τον λογαριασμό και ξανασκεφτείτε τα πάντα».

Αφού τα έβαλε με μερικούς ακόμα φαν της οι οποίοι άρχισαν να στρέφονται εναντίον της, η Doja απενεργοποίησε τελικά τον λογαριασμό της στο Threads, ενώ πολλοί λογαριασμοί φαν ξεκίνησαν να διαγράφονται.
Ακόμα κι αν φαίνεται να αποξενώνεται από τους θαυμαστές της, η Doja ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα περιοδεία που θα ξεκινήσει στο Χαλογουίν, ενώ θα κυκλοφορήσει το τέταρτο άλμπουμ της κάποια στιγμή αργότερα φέτος.

Ενώ πολλοί θαυμαστές εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την καλλιτέχνιδα, υπάρχουν κάποιοι που διατηρούν την ελπίδα ότι όλο αυτό είναι ένα διαφημιστικό κόλπο.

Ειδήσεις σήμερα

Κάρυστος: Έπεσε Canadair σε ρεματιά ενώ επιχειρούσε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς

Κάρυστος: Η στιγμή που το Canadair συντρίβεται στην Κάρυστο - Βίντεο ντοκουμέντο

Κάρυστος: Το σημείο στο οποίο συνετρίβη το Canadair - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης