Η Κιάρα Φεράνι απόλαυσε τη θάλασσα της Μυκόνου, όπου και ταξίδεψε με αφορμή το bachelorette πάρτι της αδερφής της.
Η Ιταλίδα fashion blogger με τους 29,4 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram μοιράζεται στα social media στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί, ενώ η κάμερα του Mykonos Live Tv, την απαθανάτισε από τη στιγμή που πήγε για μπάνιο σε κοσμική παραλία και όχι μόνη της.
Μαζί της στη θάλασσα μπήκε και ο σωματοφύλακάς της για λόγους προστασίας.
Δείτε το βίντεο
Η 36χρονη επιχειρηματίας δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες της από τη Μύκονο. Άλλοτε ποζάρει με μαγιό και άλλοτε ποζάρει την ώρα που απολαμβάνει το ελληνικό φαγητό. Σε ένα από τα στιγμιότυπα, φαίνεται να τρώει χωριάτικη σαλάτα.
Σε ένα άλλο καρουζέλ φωτογραφίων, πόζαρε φορώντας ένα λευκό ολόσωμο με φόντο την όμορφη θέα του νησιού, τη θάλασσα και την πισίνα στο μέρος όπου διαμένει.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.