Ελληνικό «αέρα» έχουν οι αναρτήσεις της Κιάρα Φεράνι τις τελευταίες ημέρες, καθώς ενώ βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονοδεν έχει σταματήσει να «διαφημίζει» τόσο το νησί όσο και το ελληνικό καλοκαίρι γενικότερα.
Η Ιταλίδα influencer, η οποία βρέθηκε αρχικά στο κυκλαδίτικο νησί για το bachelorette της αδελφής τηςΦραντσέσκα, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.
Η 36χρονη επιχειρηματίας δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της με μαγιό, όπου στη μία φαίνεται να τρώει χωριάτικη σαλάτα.
Σε ένα άλλο καρουζέλ φωτογραφίων, πόζαρε φορώντας ένα λευκό ολόσωμο με φόντο την όμορφη θέα του νησιού, τη θάλασσα και την πισίνα στο μέρος όπου διαμένει.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας