Η Νατάσα Θεοδωρίδου φέτος το καλοκαίρι συνδυάζει δουλειά και διακοπές.
Μία παύση έκανε από την καλοκαιρινή της περιοδεία η γνωστή τραγουδίστρια, καθώς την Κυριακή 16 Ιουλίου βρέθηκε σε παραλία με την κόρη της .
Δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φορούσε ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό της. Στο πλευρό της ήταν και η μεγάλη κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα, με την οποία απόλαυσαν το μπάνιο τους.
Στο βίντεο, η κόρη της ρωτάει: «Μαμά! Πού είμαστε;», στο οποίο η τραγουδίστρια απαντάει: «Ξεμείναμε οι δυο μας και ήρθαμε θαλασσίτσα... και καφεδάκι».
Μετά κόρη και μητέρα ξεχύθηκαν στο τραγούδι.
Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Δεν υπάρχει μέρος σαν την Ελλάδα».
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση