Σταύρος Σβήγκος: «Είμαι ξεκάθαρα "μαμά" με τους παλιούς όρους, σίγουρα ναι»

Σταύρος Σβήγκος: «Είμαι ξεκάθαρα "μαμά" με τους παλιούς όρους, σίγουρα ναι»

«Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου δεν πάει σε κάποιο δεύτερο παιδί ή σε κάτι τέτοιο» δήλωσε ο ηθοποιός

stavros_svigkos
Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη χρήση ουσιών, τον γιο του και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «OnTime».

Σχετικά με το αν ωρίμασε με τη γέννηση του γιου του, ο Σταύρος Σβήγκος απάντησε: «Πολύ, με ωρίμασε απότομα και ωραία. Επίσης διατηρώ την τρέλα, γιατί ταυτόχρονα το παιδί παίρνω και την ανωριμότητα που μπορεί να έχει ένα πεντάχρονο, την οποία χρησιμοποιώ και περνάμε σούπερ. Γενικότερα κάνουμε φοβερά παιχνίδια, είμαστε κουκουρούκου».

«Το κάθε ζευγάρι το ορίζει όπως θέλει, εμείς το έχουμε ορίσει έτσι. Είμαι ένας άνθρωπος που παίρνω μαζί μου το παιδί, από πολύ μικρό, στα γυρίσματα, στο θέατρο, στο ψάρεμα, στις βόλτες», είπε σχετικά με τη συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό του.

«Είμαι ξεκάθαρα "μαμά" με τους παλιούς όρους, σίγουρα ναι. Αν με έβλεπε ένας "άντρας παλαιάς κοπής" θα έλεγε: αυτός είναι "μαμά". Οφείλουμε να είμαστε και τα δύο, όλοι πατεράδες, όπως και οι μαμάδες», ανέφερε σε σχέση με το στυλ του γονέα που είναι.

Κλείσιμο
«Εννοείται πως η προσωπική μου ζωή είναι σε δεύτερη μοίρα λόγω του παιδιού, το οποίο είναι προτεραιότητα», απάντησε σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω να αφορά κανέναν αν έχω κάποιον άνθρωπο δίπλα μου, αφορά εμένα. Δεν απαντώ, γιατί πλέον κάποια στιγμή μπορεί να το διαβάζει και το παιδί όλα αυτά».
240496966_435920931002981_2847974442962204934_n

Σε σχέση με το αν έχει γίνει πιο προσεκτικός ως προς την προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός σχολίασε: «Εννοείται αυτό, μπορεί στις πολιτικές μου απόψεις, στις σκέψεις και στον τρόπο ζωής μου να μην έχω βάλει, αλλά στο τι μπορεί να βρει το παιδί στο μέλλον βέβαια. Σαφώς τα προσωπικά μου περάσει σε δεύτερη μοίρα, γιατί πρώτο λόγο τον έχει το παιδί. Ταυτόχρονα περνάω και μια περίοδο γεμάτη δημιουργία, πέρα από το σήριαλ, έχω και την εταιρεία παραγωγής, όπου ετοιμάζω διάφορα πράγματα, θέατρο για του χρόνου, οι μέρες μου είναι γεμάτες, έτσι προσωπική μου ζωή έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, αλλά εμένα μου αρέσει. Ο έρωτας είναι η κινητήρια δύναμη, δε γίνεται να μην υπάρχει στη ζωή μας… Οπότε υπάρχει… όταν θα έρθει εκείνη ώρα,,, λέω απλά ότι δεν ξεχνάω ή παρατάω τον έρωτα».

Για το αν θα έκανε ποτέ έναν δεύτερο γάμο ή ένα δεύτερο παιδί, ο Σταύρος Σβήγκος σχολίασε: «Θα πω "όχι;" με ερωτηματικό. Γάμο σίγουρα όχι, δε μου αρέσουν οι γάμοι. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου δεν πάει σε κάποιο δεύτερο παιδί ή σε κάτι τέτοιο. Έκανα έναν πολιτικό γάμο, γιατί σε εκκλησία δεν μπαίνω εύκολα, δεν μου αρέσει. Σέβομαι πολύ την θρησκεία, και τα πιστεύω του καθενός, έτσι απαιτώ να σέβονται και τις δικές μου απόψεις. Είμαι άθεος. Ξεκάθαρα».

Αναφορικά με τη χρήση ουσιών και το αν φοβάται ότι θα το μάθει κάποια στιγμή ο γιος του, απάντησε: «Δεν έκανα… ποτέ δεν έκανα χρήση ουσιών με τον τρόπο που έχει γραφτεί, δούλευα στο ΚΕΘΕΑ. Κάποιοι άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά του δημοσιογράφου χρησιμοποιούν πράγματα για να βγάλουν έναν τίτλο. Από την άλλη μεριά ποτέ δεν θα του κρύψω τη ζωή μου, αναλόγως πόσο ώριμο είναι σε κάθε ηλικία, τότε θα μπορώ να του εκφράσω την πραγματική μου ζωή, ό,τι έχω περάσει και περνάω. Είμαι πολύ ανοιχτός, ούτε τώρα του κρύβω κάτι από τη ζωή μου».

«Ποτέ δεν έχω βγάλει την προσωπική μου ζωή στη δημοσιότητα, πέρα από τη γέννηση του παιδιού. Δεν είναι επιλογή μου κάτι τέτοιο, ποτέ, κι ας έχει βγει κάποιες φορές στη δημοσιότητα. Αν ποτέ γνωρίσω στο παιδί μία σύντροφό μου, θα πρέπει να είμαι πολύ σίγουρος για να το κάνω, για να μπορέσω να του πω "Αγόρι μου αυτή εδώ είναι η φίλη του μπαμπά". Επίσης, θα πρέπει να είμαι τόσο σίγουρος για μένα και τα συναισθήματά μου προς αυτή τη γυναίκα, γιατί δεν είναι τόσο απλό για ένα παιδί να αλλάζει κάθε λίγο παραστάσεις μέσα στο σπίτι. Το σπίτι του είναι σταθερά του, και αυτή τη στιγμή έχει δύο σπίτια, αυτές είναι οι σταθερές του», είπε στο τέλος ο Σταύρος Σβήγκος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυάγιο στην Πύλο: Αποκαλυπτική κατάθεση επιζώντα - «Έδωσα 4.000 δολάρια για να πάω στην Ιταλία»

Αντριου Λιβέρης: Ποιος είναι ο Έλληνας κροίσος, σύμβουλος Αμερικανών προέδρων

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Όλο το χρονικό - Θα πάρουν DNA από τους πέντε αλλοδαπούς

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης