Πόπη Μαλλιωτάκη για Μπάμπη Λαζαρίδη: Κάτι φοβούνται οι συγγενείς του και δεν θέλουν να μιλήσω

Πόπη Μαλλιωτάκη για Μπάμπη Λαζαρίδη: Κάτι φοβούνται οι συγγενείς του και δεν θέλουν να μιλήσω

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου απαγορεύσει τι θα πω, ούτε μπορεί κανείς να μου κλείσει το στόμα» δήλωσε η τραγουδίστρια

malliotaki_-_lazaridis
Η Πόπη Μαλλιωτάκη μίλησε για την πρόταση που είχε να γυρίσει μια ριάλιτι εκπομπή βασισμένη στη ζωή της και στον γάμο της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Πόπη Μαλλιωτάκη ήταν παντρεμένη με τον γνωστό επιχειρηματία το 1999, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2008.

Επίσης, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι προκλήθηκαν ένα διάστημα εντάσεις με την οικογένεια του εκλιπόντος επιχειρηματία, η οποία έφτασε στο σημείο να απαγορεύσει από την Πόπη Μαλλιωτάκη να αναφέρει ακόμα και το όνομα του Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Επειδή δεν θέλω να απολογούμαι για αυτά, η ζωή είναι δικιά μου. Ζητήσαμε από εμένα να κάνω ένα ριάλιτι τη ζωή μου, επειδή υπήρχε ένα ενδιαφέρον και για τον Μπάμπη και για τα δικά μου βιώματα από την παιδική μου ηλικία μέχρι σήμερα», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Η οικογένεια είχε ισχυριστεί ότι η τραγουδίστρια προσέβαλε τη μνήμη του Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου απαγορεύσει τι θα πω, ούτε μπορεί κανείς να μου κλείσει το στόμα σε όσα θα πω για το διάστημα που ήμασταν παντρεμένοι με τον σύζυγό μου. Δεν θα απολογηθώ και δεν θα πάρω και την άδεια κανενός. Είπα εγώ ποτέ κάτι κακό για τον Μπάμπη; Αυτοί οι άνθρωποι συνεχώς προτρέχουν να με κατηγορήσουν», πρόσθεσε η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Κλείσιμο
Σχετικά με τις σχέσεις με την οικογένεια του εκλιπόντος επιχειρηματία, η τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να τους απαντήσω. Για όλα όσα λένε είμαι αδιάφορη».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct0dbdn7cby1)

«Είχαμε καλές σχέσεις. Εκείνοι τρώγονται μαζί μου. Μέχρι πρότινος η αδερφή του μου μίλαγε, με έπαιρνε τηλέφωνο. Η μητέρα του δεν έχει μπει καν στον κόπο να πάρει ένα τηλέφωνο, όχι σε μένα αλλά στον γιο μου να του πει ένα "χρόνια πολλά". Δεν έχει πάρει ποτέ», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Δεν ασχολούμαι με τι λένε. Είχα μια πρόταση δεν έχω κάνει κάτι. Κοίταξε έχουν γίνει συζητήσεις, από εμένα περιμένουν για να τους πω. Θέλουν να το κάνουμε. Δεν έχω αποφασίσει εγώ ακόμα, αλλά το θέλουν» συμπλήρωσε σχετικά με το σενάριο να γίνει η ριάλιτι εκπομπή.

Σε ερώτηση για το αν η οικογένεια προδικάζει ότι θα πει κάτι αρνητικό για τον Μπάμπη Λαζαρίδη στο ριάλιτι, η Πόπη Μαλλιωτάκη απάντησε: «Κάτι φοβούνται οι συγγενείς του και δεν θέλουν να μιλήσω. Εγώ όμως δεν έχω τη διάθεση να απολογούμαι».
202202221125480_6698_POPI_MALIOTAKI_VASILIS_LAZARIDIS_2122022__1_
Η Πόπη Μαλλιωτάκη με τον γιο της, Βασίλη Λαζαρίδη

Δημοσιογράφος της εκπομπής είπε ότι πιθανό να φοβούνται γιατί κάποια πράγματα η Πόπη Μαλλιωτάκη τα λέει διαφορετικά απ' ότι τα παρουσιάζει η οικογένειά του.

«Εγώ ήμουν πάντα δίπλα στον Μπάμπη. Όταν τον γνώρισα, δεν είχε περιουσία. Ό,τι κάναμε μαζί τα άφησε στον γιο μας», ανέφερε σε άλλο σημείο η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Φωτογραφίες άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη των επιχειρήσεων προανήγγειλε η Τσαπανίδου - Δείτε βίντεο

Παραστατίδης: Θα ενισχύσουμε τους άμεσους φόρους, όπως ΕΝΦΙΑ και γονικής κληρονομιάς γιατί είναι για τους έχοντες

Βίντεο που «παγώνει το αίμα»: Νεαρός πηδά στο νερό από σκάφος στις Μπαχάμες και χάνεται στα σκοτεινά νερά

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης