Η παρουσιάστρια πόζαρε στο φακό μαζί με τους δύο γιους της, Νικήτα και Άρη Αργυρόπουλο. Τα δύο αγόρια στέκονται μπροστά στο φακό με τη μητέρα τους να κάθεται ανάμεσά τους χαμογελαστή.
Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα για τη μητρότητα, γράφοντας ένα απόφθεγμα του Ινδού γκουρού, Όσσο.
Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου έγραψε:
«Τη στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται κι η μητέρα . Δεν υπήρχε πριν. Η γυναίκα υπήρχε αλλά όχι η μητέρα . Η μητέρα είναι μια νέα ύπαρξη» Osho Rajneesh Χρόνια πολλά σε όλες μας».
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.