Μαρία Μπακοδήμου: «Έφτασα πολύ κοντά σε έναν δεύτερο γάμο»

Μαρία Μπακοδήμου: «Έφτασα πολύ κοντά σε έναν δεύτερο γάμο»

Η παρουσιάστρια μίλησε για τους γιους της και το ενδεχόμενο να φτιάξει ξανά τη ζωή της

mpakodimou
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου και αναφέρθηκε στους γιους της, αλλά και στο ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, ρωτήθηκε αν θα προσπαθούσε να φτιάξει ξανά τη ζωή της και να φέρει έναν άλλο άνδρα κοντά στα παιδιά της.

«Έγινε για κάποια διαστήματα, αλλά όχι με την έννοια του γάμου. Ειδικά αν δεν είναι κάποιος, ο οποίος θα έχει ένα διαζύγιο και δικά του παιδιά. Με κάποιον που δεν έχει κάνει παιδιά και που μπορεί μελλοντικά να θελήσει, δεν ήμουν και πολύ διατεθειμένη να μπω σε αυτή τη διαδικασία», είπε αρχικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnwk6oymxkkp)

«Δεν το σταματούσα από την αρχή. Απλώς δεν έμπαινα στη διαδικασία να γίνουμε οικογένεια. Να μπει δηλαδή στο σπίτι μου», συμπλήρωσε.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ωστόσο, της έτυχε μια φορά και έφτασε πολύ κοντά στο να παντρευτεί ξανά.

«Πάντα την καρδιά μου άκουγα σε αυτό το θέμα. Οι συνθήκες ήταν μετά που δεν έβγαιναν. Έφτασα κοντά σε έναν δεύτερο γάμο, αλλά δεν έγινε κάτι. Είναι δύσκολες οι σχέσεις έτσι κι αλλιώς. Ειδικά στο διάστημα που τα παιδιά ήταν μικρά και με χρειαζόντουσαν περισσότερο, ήμουν εκεί. Οπότε, είναι ένα κομμάτι που στερήθηκα», εξήγησε.

Παρακάτω, αναφέρθηκε στα παιδιά της και δήλωσε πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιο από τα δύο. «Δεν μπορώ, αισθάνομαι ότι είναι άδικο. Η εφηβεία στον μεγάλο ήταν πιο δύσκολη. Ο μεγάλος τραβάει το κάρο και μετά, ο μικρός βρίσκει τα περισσότερα έτοιμα. Βλέπω πλέον, δύο άνδρες. Νεαρούς μεν, αλλά άνδρες. Πήγαν μαζί στρατό την περίοδο της καραντίνας», είπε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnwkj9keyrxd)

«Τη μαμά τους την έχουν ζήσει ποιοτικά, αλλά ποσοτικά δεν ήμουν η μαμά που θα ήταν εκεί, θα μαγείρευε το μεσημεριανό μετά το σχολείο, παρόλο που με έχουν φάει τα δρομολόγια. Τα χόρτασα πολύ τα παιδιά μου και αυτό είναι κάτι που με γέμισε. Είχα πάντα τύψεις βέβαια, γιατί τα παιδιά μεγάλωναν σε ένα σπίτι χωρίς μπαμπά, για τις επιλογές τις δικές μου, αλλά μετά κάποια στιγμή χαλάρωσα και λέω "κοίτα τι ωραία που μεγαλώνουμε"», δήλωσε η παρουσιάστρια.



Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί έβγαλαν σηκωτό από το συνέδριο τον Χου Τζιντάο - Τι ετοιμαζόταν να κάνει

Η 38χρονη έριξε το οξύ στον 36χρονο ενώ αυτός κοιμόταν, αποκάλυψε ο Κούγιας

Θάλεια Παπακώστα: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και από Έλληνες σκηνοθέτες και από ξένους
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης