MasterChef 2023: Ταξιδεύει στο Θεματικό Πάρκο Συνεβρού «Area Synest»
Απόψε στις 21:00, στο Star - Δείτε το τρέιλερ
Στην προηγούμενη Δοκιμασία Αποχώρησης, ο Νίκος Κοντός ήταν εκείνος που αποχαιρέτησε οριστικά την κουζίνα του MasterChef 2023, αφήνοντας οκτώ διαγωνιζόμενους στη διεκδίκηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!
Σε αυτή την Ομαδική Δοκιμασία, η κουζίνα του MasterChef 2023 ταξιδεύει και πάλι εκτός Αττικής και βρίσκεται στο πανέμορφο Θεματικό Πάρκο Συνεβρού “Area Synest”, με τον ιδιοκτήτη του Θεματικού Πάρκου, κ. Μαρτίκ Μανικιάν, να καλωσορίζει θερμά τους επίδοξους MasterChefs.
Ο Άγγελος Τσιγκάκος, ως νικητής του Mystery Box, έχει στη διάθεσή του τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Ποιον θα ορίσει για αντίπαλο αρχηγό και πόσο στρατηγικές θα είναι οι επιλογές για την ομάδα του;
Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τις δύο ομάδες να συνδυάσουν την υψηλή γαστρονομία και τη φιλοσοφία των μεζέδων, έχοντας τη φωτιά ως αποκλειστική πηγή θερμικής επεξεργασίας, αφού ο ηλεκτρισμός θα απουσιάζει.
Δείτε το trailer:
Σε αυτή τη δοκιμασία οι δύο ομάδες οφείλουν να επιδείξουν στα πιάτα τους άρτια τεχνική αλλά και δημιουργική σκέψη, αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται επάξια στους οκτώ καλύτερους του φετινού διαγωνισμού.
Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου Head of Productions: Σάββας Βέλλας Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Production
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.