Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», όπου μίλησε για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του, καθώς και
για τις επιστροφές των ομότεχνών του Νότη Σφακιανάκη και Βασίλη Καρρά στις μουσικές σκηνές.
Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είπε: «Είμαι μια χαρά, καινούργιος. Ξεβούλωσα, εντάξει. Το προλάβαμε, είναι όλα καλά. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να κόψω το τσιγάρο, το έκοψα αμέσως».
Όσον αφορά την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη και του Βασίλη Καρρά στις πίστες, ο Στέλιος Ρόκκος σχολίασε: «Με τον Νότη Σφακιανάκη δεν γνωριζόμαστε, έχουμε πει μόνο ένα γεια. Με τον Βασίλη Καρρά θα ανέβουμε και μαζί στην πίστα. Όποτε χρειαστεί είμαι δίπλα, είναι φίλος και τον αγαπώ πολύ».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.