Τσαμπουράκης: «Με πέρασαν για τρελή που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λόγω ερωτικής απογοήτευσης»

Τσαμπουράκης: «Με πέρασαν για τρελή που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λόγω ερωτικής απογοήτευσης»

«Είπα στη νοσοκόμα “φύγε παιδάκι μου, είμαι από παράσταση”» πρόσθεσε ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο 

tsampourakis738
Ο Γιωργής Τσαμπουράκης παραχώρησε μία συνέντευξη και μίλησε για τα χρόνια που έζησε στην Κρήτη, τους ψυχαναγκασμούς που έχει, αλλά και τη στιγμή που βρέθηκε μετά από παράσταση στο νοσοκομείο με κομμένη φλέβα.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αρχικά, είπε: «Βρέθηκα στα έξι μου σε ένα χωριό της Κρήτης. Ξαφνικά από μια μεγαλούπολη βρέθηκα σε ένα χωριό όπου τα παιδιά είναι λίγο πιο έντονα. Ήταν περίεργο για εμένα να βρεθώ σε ένα περιβάλλον με κατσικούλες και τα λοιπά. Μετανάστευση ήταν η κατάσταση! Οι γονείς μου με έφεραν ένα χρόνο νωρίτερα για να ξεκινήσω το σχολείο. Αλλά έτσι ξέχασα και τα γερμανικά. Με έλεγαν “Γερμαναρά, Χιτλαρά”. Τα παιδιά είναι πολύ σκληρά και λένε τα πράγματα με το όνομά τους».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs8e7em6npox)


«Έχω ψυχαναγκασμούς. Έχω ένα μικρό φετίχ με τον καφέ. Στον ελληνικό βάζω μέλι και του πάει εξαιρετικά! Πρέπει το μέλι να μην έχει οξύτητα. Μου αρέσει να διαβάζω πολύ το πρωί, κυρίως της δουλειάς μου» ανέφερε στην πορεία της συνέντευξης.

Τέλος, για το ατύχημα που είχε επί σκηνής, είπε: «Κόπηκε η φλέβα μου. Έκανα μια κίνηση, πήρα ένα πλακάκι που ήταν σπασμένο και δεν το είχα δει. Το σκηνικό ήταν σαν αποδυτήριο και ήμασταν με μπουρνούζια και μαγιό. Στην τελευταία παράσταση, έγινε αυτό το πράγμα. Έτρεχε το αίμα αλλά φορούσα ένα μεγάλο μπουρνούζι που μάζευε όλο το αίμα. Ήταν ένας στενόμακρος διάδρομος και πήγαινα στον τελευταίο αυτοκτονικό μονόλογο του Καλιγούλα. Το κοινό νόμιζε ότι ήταν ο ρόλος. Υπάρχει ένα μεταφυσικό πράγμα με εμάς. Υπήρχε μια βαθιά συγκίνηση και κάπως ήθελα μέσα στην τρέλα μου να ολοκληρώσω την παράσταση που τελείωνε σε πέντε λεπτά. Είχαν καλέσει ασθενοφόρο και έκατσα και έκανα την υπόκλιση. Το κοινό έφευγε από την σκηνή και μια κυρία έπαθε υστερία και φώναζε “αίματα, αίματα”. Έτρεξε και γλίστρησε. Στο νοσοκομείο νόμιζαν ότι είμαι μια τρελή! Νόμιζαν ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας λόγω ερωτικής απογοήτευσης και λέω στη νοσοκόμα “φύγε παιδάκι μου, είμαι από παράσταση”».


Φωτογραφία: NDPPHOTO / ANDREAS NIKOLAREAS

Ειδήσεις σήμερα: 

«Αρχηγέ μπορείς;» - Πώς ο Μητσοτάκης έδωσε το OK στον Φλώρο για την πτήση του C-130 στο Σουδάν

Εκτός εκλογών η Λατινοπούλου μετά από προσφυγή Μπογδάνου - Κανονικά η συμμετοχή Τζήμερου, Κρανιδιώτη

Πατήσια: «Τον χτυπούσαν μπροστά στους δασκάλους μέχρι που λιποθύμησε» - Τι λέει η μητέρα του 11χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης