Ο Γιώργος Λασκαρίδης, που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να συμμετάσχει στο ριάλιτι μαγειρικής.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δύο στη 1» ο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον χωρισμό των γονιών του.
Πιο αναλυτικά, είπε:
«Όταν ήμουν 6 χρονών, χώρισαν οι γονείς μου κι έτσι μετακομίσαμε με την μητέρα μου και την αδερφή μου στην Κρήτη. Εκεί ήταν ο παππούς κι η γιαγιά. Ήμουν το μόνο παιδί με χωρισμένους γονείς, οπότε ήμουν αυτός που ξεχώριζα. Σκεφτόμουν ότι δεν είμαι αποδεκτός. Παρόλα αυτά προσπάθησα από μόνος μου να γίνω το παράδειγμα. Ήθελα πάντα να κλείσω τα στόματα των μανάδων και να είμαι ο καλύτερος στα αθλήματα και σε ό,τι έκανα.
Ο παππούς κι η γιαγιά έβλεπαν από το χωριό MasterChef κι επειδή είμαι μάγειρας κι έχω τατουάζ και μου έλεγαν θα πας κι εσύ; Μου είχε δηλώσει συμμετοχή η θεία μου. Λέω θα πάω. Το παιχνίδι το έκανα περισσότερο για τον παππού και την γιαγιά μου… Για εμένα ήταν ένα δώρο που τους έκανα… Βγαίνοντας από το παιχνίδι συνειδητοποίησα τι τοξικότητα υπάρχει στην κοινωνία μας».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.