Εκτός «Dot» ο Γιώργος Λασκαρίδης - Τι έχει συμβεί με τον παίκτη του MasterChef

Εκτός «Dot» ο Γιώργος Λασκαρίδης - Τι έχει συμβεί με τον παίκτη του MasterChef

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στον ΣΚΑΪ και στην μαγειρική ενότητα θα βλέπουμε την Μάγκυ Ταμπακάκη

Giorgos_Laskaridis
Τον περασμένο Ιούλιο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό instagram της εκπομπής Dot. στον ΣΚΑΙ είχε ανακοινωθεί πως ο Γιώργος Λασκαρίδης θα βρίσκεται στην κουζίνα της εκπομπής, κάτι το οποίο αναδημοσίευσε και ο πρώην παίκτης του Masterchef.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στον ΣΚΑΪ και στην μαγειρική ενότητα θα βλέπουμε την Μάγκυ Ταμπακάκη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, παρουσιαστές του Dot., στην εκπομπή Love It. η συνεργασία δεν προχώρησε καθώς το STAR δεν το επέτρεψε.

«Τελικά δεν καταφέραμε να δουλέψουμε μαζί. Είχε έρθει στο γραφείο, τα είχαμε πει, τα είχαμε συμφωνήσει, έχει και μια εταιρεία που τον μανατζάρει, ήμασταν όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι, φιληθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε, αλλά τελικά μου έστειλε ένα μήνυμα και μας είπε ότι το STAR δεν τον αφήνει να δουλέψει κάπου αλλού, είναι δεσμευμένος από συμβόλαιο εκεί. Αν κάνει τη δική του εκπομπή, μακάρι να το κάνει. Η πρόθεσή του ήταν θετική.

Με την Μάγκυ Ταμπακάκη που τώρα δουλεύουμε μαζί, τα πρώτα χρόνια θέλαμε πολύ, αλλά ήταν δεσμευμένη από το συμβόλαιό της. Μόλις ελευθερώθηκε ήρθε στην εκπομπή. Οπότε τον Γιώργο μπορεί να τον δείτε του χρόνου», ανέφερε συγκεκριμένα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης